ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΕ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80»

0

Ευχές Τσόπελας και απολογισμό με χαμόγελα

ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Πλήθος αθλητών μετά των οικογενειών τους παρευρέθησαν την Κυριακή που μας πέρασε στην «Τέντα», όπου ο Α.Ο «Καλαμάτα 1980» έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Σε εορταστικό κλίμα και με φόντο την οργανωμένη, διαρκή και στοχοθετημένη δουλειά γύρω από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες αλληλοευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και αθλητικές διακρίσεις.kalamata-80-basket-pita-2

Χαιρετισμό και ευχές για αθλητική και προσωπική ευημερία απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Α. Τσόπελας κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της περσινής χρονιάς, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στις ομάδες παίδων και εφήβων του Συλλόγου μας που κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., επιτυχία που επαναλαμβάνεται και το 2017 από τις ομάδες μας. Στην ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας ευχήθηκε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, απευθύνοντας πρόσκληση στους παρευρισκομένους να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων του ποιο  ιστορικού και με τις περισσότερες διακρίσεις σωματείου μπάσκετ της Καλαμάτας.

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας για όλα τα τμήματα, αναδείχτηκαν οι τυχεροί αθλητές που τους έτυχε το φλουρί και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κοσμόπουλος έδωσε τα δώρα στους νικητές, ευχαριστώντας τα Super Market Αφοί Μουργή για την ευγενική χορηγία και δωροεπιταγών στους νικητές και τον Άρτο Φραγγέα για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

 

Leave a Reply