ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Σεπτεμβρίου 2017 η πόλη μας θα χορέψει το μεγαλύτερο καλαματιανό στον κόσμο!

0

ΡΕΚΟΡ-ΜΑΝΙΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ;

Νέο ρεκόρ θα επιδιώξει να «σπάσει» η πόλη μας που μετά την Bachata -στην οποία ξεπεράσαμε τους Ισπανούς – το ρίχνει στο… καλαματιανό!

Η προσπάθεια για το ρεκόρ του μεγαλύτερου χορού Καλαματιανού σε ολόκληρο τον πλανήτη ήδη ξεκίνησε και αξίζει να σημειωθεί πως ήταν απαίτηση του κόσμου που ήδη από πέρυσι – κατά την πρώτη προσπάθεια η οποία όντας επιτυχημένη έβαλε την πόλη μας στον χάρτη των ρεκόρ γκίνες- είχε εκφράσει την προτίμηση στον χορό -σύμβολο για την μεσσηνιακή πρωτεύουσα!

Φέτος ελήφθη μια ακόμη πρωτοβουλία που από τη μια μας κρατά σε ρυθμούς ρεκορ-μανίας, κι από την άλλη δίνει ξανά στην πόλη μας την ευκαιρία να προσελκύσει κόσμο από κάθε γωνιά της χώρας.

Της νέας αυτής προσπάθειας, όπως βεβαίως και της προηγούμενης επιτυχημένης κατάρριψης ρεκόρ, ηγούνται ο Μάριος Ιωαννίδης και η Λίνα Καλαποθάκη και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.kalamatiano-1

Η προσπάθεια θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2017…

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν … το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και όρεξη για χορό… πολύ χορό! Αρχάριοι με όρεξη για χορό, χορευτές με εμπειρία αλλά και σύλλογοι και σχολές χορού από ολόκληρη τη χώρα.

Με την διαδικασία οργάνωσης και συμμετοχής ακόμη σε εξέλιξη δεν έχει γνωστοποιηθεί ο ακριβής χρόνος και τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης, σύντομα όμως οι διοργανωτές θα είναι σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, να δηλώσουν συμμετοχή και να κάνουν ορισμένα μαθήματα, μπορούν επισκεπτόμενοι τη σελίδα της ομάδας στα social media: https://www.facebook.com/groups/1796725180591364/ και απευθυνόμενοι στο email: mariosfam3@gmail.com.

 

 

Leave a Reply