ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασ. Κωνσταντίνου: διακοπή κυκλοφορίας από 9 μέχρι 11 Φεβρουαρίου για τον αγωγό ομβρίων

0

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην οδό Αριστομένους η εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή του έργου «Αστική ανάπλαση ζώνης οδού Αριστομένους από οδό Ξενοφώντος μέχρι Δημοτικό Πάρκο».
Η ανάδοχος εταιρεία, με αίτησή της, ενημέρωσε το Δήμο Καλαμάτας ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε εργασίες εκσκαφής σκάμματος για την τοποθέτηση αγωγού ομβρίων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και αιτείται τη διακοπή κυκλοφορίας στον παραπάνω δρόμο, μεταξύ των οδών Αριστομένους και Αριστοδήμου. Ο Δήμος, προκειμένου να ολοκληρωθούν σωστά και με ασφάλεια οι απαραίτητες εργασίες, έδωσε σχετική άδεια στην αναδόχο εταιρεία.
Επομένως, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου  έως και το Σάββατο 11 του μήνα, με την επιφύλαξη των καιρικών συνθηκών, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, από την οδό Αριστομένους έως την οδό Αριστοδήμου, με ταυτόχρονη απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στο παραπάνω τμήμα.
Επισημαίνεται ότι η ανάδοχος εταιρεία επιβάλλεται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς και να τοποθετήσει σήμανση στην διασταύρωση της οδού Αριστομένους με την οδό Βασ. Κωνσταντίνου, προκειμένου να ενημερώνονται οι οδηγοί για τη διακοπή κυκλοφορίας και την υποχρεωτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Αριστομένους και από τους παράπλευρους δρόμους.
Θα υπάρξει, επίσης, τροποποίηση του δρομολογίου του αστικού λεωφορείου, καθώς η γραμμή 1, με κατεύθυνση προς Παραλία, θα διέρχεται μέσω των οδών Αριστομένους – Αριστοτέλους – Φαρών.

Leave a Reply