ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Vodafone ξεπέρασε κάθε όριο αναξιοπιστίας και συνεχίζει να παρακωλύει την κυκλοφορία της «ΦΩΝΗΣ» και της «ΦΩΝΗΣ της Δευτέρας»

0

ΜΕ ΤΟ «ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ» ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ…

 ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ κάθε όριο η προκλητικότητα και η ηθελημένη παρακώλυση κυκλοφορίας της «ΦΩΝΗΣ» από τη Vodafone, η οποία συνέχισε και χθες την παρελκυστική τακτική ώστε να μην προβεί στη σύνδεση του τηλεφωνικού κέντρου στα νέα γραφεία, με αποτέλεσμα η αποκοπή της επικοινωνίας της εφημερίδας. Παράλληλα δεν έχει συνδέσει το internet, με αποτέλεσμα την διαδικτυακή αποκοπή της «Φ» για 5 ημέρες.

Οι εξηγήσεις διαφόρων υπαλλήλων και συνεργατών της εταιρείας και χθες ήταν φτηνιάρικες και αστήρικτες και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας δεν έγιναν τελικά οι συνδέσεις, παρά τις επισημάνσεις μας για σοβαρή ζημιά που προκαλούν στη λειτουργία των εφημερίδων. Παραβιάζοντας μονομερώς τις συμβατικές της υποχρεώσεις και αρνούμενη να πράξει τα συμφωνηθέντα, μας οδηγεί σε καταγγελία της σύμβασης και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Αραγε η Vodafone αναλογίζεται τις ποινικές και αστικές της ευθύνες από την παρακώλυση κυκλοφορίας των εφημερίδων;

Την Παρασκευή  και μετά την άρνηση της εταιρείας να ανταποκριθεί στα συμφωνηθέντα αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα της «ΦΩΝΗΣ», το παρακάτω κείμενο:

 

«Λόγω της τοπικής αργίας της Υπαπαντής και της μετεγκατάστασης των γραφείων της, στην οδό Κ. Γεωργούλη 8 στην Καλαμάτα, η “ΦΩΝΗ” δεν κυκλοφόρησε την Παρασκευή όπως είχε ενημερώσει τους αναγνώστες, από την Πέμπτη! Ωστόσο, στην Ελλάδα, που τελικά δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα η κρίση, ελέω της ανεπάρκειας εταιρείας τηλεπικοινωνιών, αυτό δεν επετεύχθη ούτε σήμερα! Χάρη λοιπόν… στην Vodafone, μια εταιρεία του ιδιωτικού τομέα, δεν κυκλοφόρησαν η “ΦΩΝΗ” του Σαββατοκύριακου, όπως θα συμβεί και με τη “ΦΩΝΗ” της Δευτέρας, με τη διεύθυνση της εφημερίδας, να δηλώνει αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, καθώς οι ιθύνοντες της εν λόγω ιδιωτικής εταιρείας, είχαν δεσμευτεί για την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και την έγκαιρη διεκπεραίωσή τους, κλείνοντας και συγκεκριμένο χρονικά, ραντεβού…Τελικά η “δικτατορία” της τεχνολογίας κατάφερε να παρεμποδίσει την κυκλοφορία των εφημερίδων, πράγμα που δεν είχαν καταφέρει εδώ και 15-20χρονια κάθε λογής άνομα συμφέροντα με τα οποία έχει συγκρουστεί κατά καιρούς η “ΦΩΝΗ”! Για μας αυτή η εταιρεία πλέον δεν υπάρχει, είναι αναξιόπιστη και παραβιάζει μονομερώς τους κανόνες της αγοράς! Για μας πρέπει να μετονομασθεί σε… ΜΟΥΓΚΑ-FONE!!!».

 

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Leave a Reply