ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με λαμπρότητα και σπουδαίες προσωπικότητες η γιορτή του μπάσκετ της 1ο All Star Game

0
  • ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1980»
  • ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ 51-39 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Με επιτυχία πέρασε στην ιστορία το 1ο All Star Game της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. που ήταν μια εντυπωσιακή γιορτή με λαμπερά ονόματα της καλαθοσφαίρισης και της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, να τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση που οργάνωσε η τοπική Ένωση στη «Τέντα» στις 2 Φεβρουαρίου.

Η γιορτή ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αγώνα μεταξύ των Κλιμακίων Παίδων Μεσσηνίας και Αρκαδίας, που στελέχωσαν επίλεκτοι αθλητές γεννημένοι τα έτη 2002 και 2003.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Γιάννης Κουτραφούρης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης και η εκπρόσωπος της ομάδας στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, Αλέκα Κανελλοπούλου.all-star-2

Οι AllStar αθλητές που επελέγησαν από την διαδικτυακή ψηφοφορία, πραγματικά χάρισαν ένα όμορφο και πολύ υψηλού επιπέδου θέαμα. Το τζάμπολ του αγώνα έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και παλιός Καλαθοσφαιριστής Πέτρος Τατούλης.

Στο ημίχρονο του αγώνα, διεξήχθη ο διαγωνισμός τριπόντων με νικητή τον αθλητή του Σπαρτιατικού Γ.Σ., Σιλβέστερ Μπούσι. Την απονομή στο νικητή του διαγωνισμού τριπόντων έκανε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους επίσημους προσκεκλημένους Παναγιώτη Φασούλα, από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και Νίκο Χατζή, από τη διοίκηση της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Ι. Κουτραφούρη, Στ. Κουκάκη και Χρ. Δαμουρά.

Το 2ο ημίχρονο του αγώνα ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό, αφού ο αγώνας έληξε με τελικό σκορ 104-110. Με ομόφωνη απόφαση των τεσσάρων προπονητών, πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο αθλητής του Α.Ο. «Καλαμάτα 1980», Καραγιαννίδης Γεώργιος, την απονομή στον οποίο έκανε η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αντωνία Μπούζα.all-star-3

Στους συμμετέχοντες Διαιτητές – Κριτές – Προπονητές και Αθλητές απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια, από τους Παναγιώτη Φασούλα και Νίκο Χατζή, απονομές με πραγματικά τεράστια σημειολογική αναφορά, αφού πρόκειται για δύο τεράστιες προσωπικότητες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Καλαθοσφαίρισης, που η παρουσία τους έδωσε άλλη διάσταση στην εκδήλωση αυτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Νικήτρια στον αγώνα Κλιμακίων Παίδων αναπτυξιακού προγράμματος Ε.Ο.Κ. αναδείχθηκε η ομάδα της Μεσσηνίας με 51-39 επί της αντίστοιχης ομάδας της Αρκαδίας.

  • Διαιτητές: Τσιμπούρης Ι. – Καραμπάγιας Σωτ.

10λεπτα: 08-17, 11-04, 17-13, 15-05.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Πεφάνης Ν. – Αλειφέρης Ν.): Δημόπουλος Νικ. 2, Τασσόπουλος Γεωργ. 2, Ηλιόπουλος Αντ., Αντωνόπουλος Ιωαν. 15 (1 τρ.), Γιαννόπουλος Δημ., Δρακόπουλος Ιωαν. 2, Πετσής Θεοδ. 8 (2 τρ.), Τζώρτας Στεφ., Τσολάκης Νικολ. 14, Κατσιαρίμπας Γεωργ.5, Παπαθεοδωρόπουλος Κυρ., Βελισσάρης Νικ. 3.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Βερβαινιώτης Μιχ.): Μπουζαλάς Αλ. 9, Αλεξόπουλος Γεωργ. 1, Καλδής Φοιβ., Χρονόπουλος Γεωργ. 22 (2 τρ.), Καψψώτης Ευαγ., Χατζόπουλος Στ. 2, Τσιράκης Αγγ., Καντέλης Θεοδ. 3(1 τρ.), Τσιντώνης Παρ., Αθανασιάδης – Συρεγγέλας Θ., Μιχαλακόπουλος Φωτ., Πετρίδης ΣΤ. 2.

 

Αύριο από το «Μεσόγειος» 

η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του All Star

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός «Μεσόγειος», στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και με στόχο την ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης, θα προβάλει σε μαγνητοσκόπηση την Τετάρτη 08/02/2017 και ώρα 19:00, το 1ο ALL STAR GAME Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τη συνεργασία, στη Διεύθυνση και το προσωπικό του Μεσόγειος TV.»

Leave a Reply