ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη… φάκα η συμμορία 5 νεαρών που είχε «κατακλέψει» καταστήματα στην Καλαμάτα

0

Δύο μήνες κατάφερε τελικά να δράσει η συμμορία νεαρών στην Καλαμάτα που έκλεβαν καταστήματα και μηχανάκια, καθώς τα μέλη της συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 28χρονο σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν  εντάλματα σύλληψης για κλοπές, αλλά και τρεις ακόμη νεαρούς 17, 25 και 30 ετών.
Η συμμορία, «χτυπούσε» με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ενώ συνολικά, από τις 8 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι και τη σύλληψή τους, λίγο πριν συμπληρώσουν δύο ολόκληρους μήνες δράσης, είχαν κλέψει 35 καταστήματα και 4 μηχανάκια και είχαν προσπαθήσει να… τσιμπήσουν ότι βρουν από 5 ακόμη μαγαζιά!
Αρχηγός, φέρεται να ήταν ο μεγάλος της… παρέας, ο 30χρονος, στο σπίτι του οποίου ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά και άλλες πολύτιμες συσκευές.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

107 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply