ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενισχύεται εν όψει νέας σεζόν το «οπλοστάσιο» του Αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 6 ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙ 3 ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ!!!

Η παρουσία του Αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. στα πρωταθλήματα Motocross, Endurο και Scramble τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη. Ο πρόεδρος Παναγιώτης Πατσιλίβας και οι συνεργάτες του, στη διοίκηση της λέσχης, όλοι τους άνθρωποι με περίσσια αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μεράκι να καθοδηγήσουν τη νέα γενιά αναβατών, έχουν κατορθώσει να στήσουν έναν ανταγωνιστικό και πολλά «κορμό» αθλητών ντόπιων και μη, χάρη στις προσπάθειες των οποίων η ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Σωματείων στο Scramble Νοτίου Ελλάδος 2016, ενώ και στα πρωταθλήματα Endurο και Motocross είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και αρκετές διακρίσεις.

Μάλιστα, η δυναμική και θετική συνάμα εμφάνιση της Λέσχης αλλά και η καλή συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων που τη στελεχώνουν αποτέλεσαν κίνητρο για αρκετούς αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας να την επιλέξουν ως το νέο τους σπίτι!

Πρόκειται για έξι νέα πρόσωπα: έναν καλαματιανό, έναν Κυπαρισσίο, έναν αναβάτη από την Χαραυγή Μεσσηνίας, έναν Πατρινό, έναν Πυργιώτη και έναν Σπαρτιάτη με καλά βιογραφικά που παρέχουν εχέγγυα λαμπρής σταδιοδρομίας και με τη σημαία της καλαματιανής Λέσχης. Ο λόγος για τους Μαρίνο Χάλα, Παναγιώτη Κόλλια, Γιώργο Κουκούτση, Κώστα Ανεστόπουλο, Παναγιώτη Θεριό και Νικόλαο Τσάγκλα.

  • Ο Νικόλαος Τσάγκλας, είναι 48χρονών από τον Πύργο. Πραγματοποιεί αξιόλογες εμφανίσεις στην κατηγορία των βετεράνων.
  • Ο Παναγιώτης Θεριός, είναι 37 χρονών με καταγωγή από τη Χαραυγή Μεσσηνία με αρκετές συμμετοχές στο Πανελλήνιο Endurο και το Περιφερειακό Motocross. Κορυφαία στιγμή του το 2011 όταν τερμάτισε 2ος στο Πανελλήνιο Endurο στην κατηγορία Ε3.motocros-therios
  • Ο Μαρίνος Χάλας, είναι 31χρονών με καταγωγή από την Πάτρα. Αγωνίζεται στα πρωταθλήματα Scramble και Motocross. Πολύ καλός αθλητής αλλά άτυχος αφού κατατρύχεται από τραυματισμός. Μάλιστα πέρυσι, λόγω ενός ακόμη τραυματισμού δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε αγώνες. Φέτος όμως ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην ενεργό δράση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross.
  • Ο Παναγιώτης Κόλλιας κατάγεται από την Κυπαρισσία και είναι 41 χρονών. Αγωνίζεται στα πρωταθλήματα Scramble και Motocross.
  • Ο Γιώργος Κουκούτσης ήρθε από Σπάρτη και συγκεκριμένα, είναι 40χρόνων και μετρά πολλές συμμετοχές στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Endurο και Scramble.
  • Ο Κώστας Ανεστόπουλος, είναι καλαματιανός και μέχρι πέρυσι ανήκε στην ΑΟΛΜΟ και συμμετείχε στον αγώνα Scramble της Σπάρτης.

Με τις έξι αυτές προσθήκες, πλέον ο αριθμός των αθλητών που ανήκουν στο Αθλητικό Σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. αγγίζει τους 41. Αριθμός που ωστόσο αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο, αφού οι διοικούντες ετοιμάζουν τρεις ακόμη μεταγραφές!

Η ενίσχυση λοιπόν συνεχίζεται, ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross στα Γιαννιτσά. Δεύτερο χρονικά το πρωτάθλημα του Enduro με πρώτο αγώνα στα Μέγαρα στις 5 Μαρτίου και ακολουθεί το Scramble.

Σίσσυ Τριάντου

 

Leave a Reply