ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάθε φόβο απομάκρυναν οι προσπάθειες όλων στον «Αίολο» γεμίζοντας επιτυχίες το καλεντάρι της χρονιάς

0
 • ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 • ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017 ΑΝΕΘΕΣΕ Η Ε.Ι.Ο. ΣΕ «ΑΙΟΛΟ» ΚΑΙ Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Διάχυτη αισιοδοξία και χαρά στην εκδήλωση κοπής πίτας του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας «Αίολος» την Κυριακή που μας πέρασε στο ξενοδοχείο «Elite», παρουσία πλήθους κόσμου, για όσα επετεύχθησαν τη χρονιά που πέρασε και όσα καλύτερα έπονται.

Είθισται στην ίδια εκδήλωση απονέμονται τιμητικές αναμνηστικές πλακέτες στους δωρητές και χορηγούς του συλλόγου, σε αθλητές, σκάφη και πληρώματα για τις διακρίσεις και δραστηριότητες τους που παρότι οι καιροί είναι δύσκολοι κατόρθωσαν με τις προσπάθειές τους να γεμίσουν με διακρίσεις και πλούσια δραστηριότητα το καλεντάρι της χρονιάς!

Εξαιρετικής σημασίας η ανάληψη μιας ακόμη σπουδαίας αναπτυξιακής διοργάνωσης από τον ΝΑΣΚ «Αίολο» που και μέσα από τη στενή συνεργασία με τον Ν.Ο. Καλαμάτας έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν πολλά. Οι επιτυχίες που απέφερε αυτή η συνεργασία μαζί βεβαίως και με το Δήμο Καλαμάτας, τη Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας για τη διοργάνωση του Πανελληνίου Κυπέλλου 11χρονων οδήγησαν την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην απόφαση να αναθέσει στους καλαματιανούς συλλόγους τη διοργάνωση και του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2017!

Ενώ, στο επίκεντρο κάθε συζήτησης και το μυαλό κάθε «θαλασσινού» είναι η δημιουργία ενός Ναυταθλητικού Κέντρου. Ενός έργο που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την επικαιροποίηση του Master Plan του Λιμένα Καλαμάτας και την ένταξη της πόλης μας στο πρόγραμμα: “Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη”.

Βγενής: «Η προσπάθεια όλων απομάκρυναν

κάθε φόβο και γέμισαν δραστηριότητα και

επιτυχίες το καλεντάρι της χρονιάς

Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΝΑΣΚ «Αίολος» Χάρης Βγενής εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχή λειτουργία και συμμετοχή του συλλόγου σε διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων, τα νέα πρόσωπα που πλαισιώνουν την μεγάλη, πια, οικογένεια του Συλλόγου και βεβαίως το σπουδαίο έργο δημιουργίας ενός ναυταθλητικού κέντρου στην πόλη μας:

“Ένα χρόνο πριν από το βήμα αυτό, ευχήθηκα σε όλους σας να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο για τα παιδιά μας, αλλά μέσα μου είχαν δημιουργηθεί αμφιβολίες λόγω της κατάστασης την οποία βιώνουμε χρόνια πλέον όλοι μας!

Σήμερα σας ανακοινώνω με χαρά ότι η λειτουργία του Συλλόγου μας και η προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα τμήματα, οι αθλητές, οι προπονητές και τα στελέχη του “Αιόλου” απομάκρυναν κάθε φόβο και γέμισαν δραστηριότητα και επιτυχίες το καλεντάρι της χρονιάς.

Συγκεκριμένα αθλητές από το τμήμα ιστιοπλοΐας Τριγώνου στελέχωσαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στα Πανελλήνια πρωταθλήματα διαφόρων κατηγοριών σκαφών, τις οποίες αναπτύσσουμε στο Σύλλογό μας και κατέκτησαν το σύνολο των πρώτων θέσεων στα Διασυλλογικά πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχαν.

Η Ακαδημία για τα μικρά παιδιά λειτούργησε πλήρως του θερινούς μήνες μεγαλώνοντας την ιστιοπλοϊκή μας οικογένεια και προετοιμάζοντας τους νέους αθλητές  μας για την είσοδό τους στην προαγωνιστική ομάδα από την οποία θα μεταπηδήσουν στην αγωνιστική ομάδα μετά από προσπάθεια και αφοσίωση στο άθλημα που διάλεξαν. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προπονητή των ακαδημιών για τη προσπάθεια που κατέβαλε, όπως επίσης και τον προπονητή των αγωνιστικών ομάδων Γιώργο Κατάκο για τις επιτυχίες των αθλητών των ομάδων του Συλλόγου μας. Για την επίτευξη βέβαια των παραπάνω οφείλουμε να σας ενημερώσουμε και να ευχαριστήσουμε δημοσίως την οικογένεια Καρέλια και ιδιαίτερα τον Στάθη Καρέλια για τη στήριξή του προς το Σύλλογό μας, με την οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί της πόλης μας να μάθει ιστιοπλοΐα, να αποκτήσει ναυτοσύνη χωρίς να είναι υποχρεωμένο να κατέχει αθλητικό υλικό, το οποίο στοιχίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ για κάθε αθλητή, δίνοντας έτσι την ευκαιρία διάκρισης επί ίσοις όροις προς όλους με μοναδική κριτήριο την αγάπη για την ιστιοπλοΐα.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου», το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο αίτημα του Συλλόγου μας για παροχή αθλητικού υλικού και μας προμήθευσε με ένα πλήρες αγωνιστικό σκάφος τύπου Optimist, ενισχύοντας έτσι τις επιδόσεις της αγωνιστικής ομάδας μας.

Να μην ξεχάσουμε βέβαια και όλους τους αθέατους εργάτες, οι οποίοι στηρίζουν τη λειτουργία του Συλλόγου είτε με τη παρουσία τους στις προπονήσεις, είτε με την ενεργό συμμετοχή τους στις αποστολές, είτε απ’ όπου τους ζητηθεί να προσφέρουν, τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας!

Όσον αφορά στα τμήματα των ενηλίκων, είχαμε σημαντικές διακρίσεις οι οποίες μας γέμισαν με χαρά και περηφάνια όπως θα ακούσετε στη συνέχεια.

Συμμετείχαμε σε Πανευρωπαϊκά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, διεθνείς ρεγκάτες, Πανελλήνια Κύπελλα όπως επίσης και σε καινούργιες διοργανώσεις  οι οποίες κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων των ιστιοπλόων ανά το Πανελλήνιο κατακτώντας μετάλλια και θέσεις οι οποίες ήρθαν με πολύ κόπο και προπόνηση ειδικά για μια ομάδα από την επαρχία, τη μοναδική, ίσως, η οποία δίνει το παρόν σε όλες τις μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις,

Η σχολή του Συλλόγου μας πραγματοποίησε δυο εκπαιδευτικές περιόδους δημιουργώντας 40 νέους κυβερνήτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν πλέον με τη μεγάλη ιστιοπλοϊκή οικογένειά μας.

Αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται στη Σχολή είναι επίσης το γεγονός ότι 3 νέα σκάφη Α/Θ προστέθηκαν στο στόλο του μεσσηνιακού  κόλπου τα οποία φέρουν στο άλμπουρό τους τη σημαία του Συλλόγου μας!!!

Σε επίπεδο διοργανώσεων, τη χρονιά που  πέρασε ο Σύλλογός μας συνδιοργάνωσε  μαζί με το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, το Δήμο Καλαμάτας, τη Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας το “Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων”, με αποτέλεσμα 600 άνθρωποι απ’ όλη τη χώρα να απολαύσουν τη Μεσσηνιακή φιλοξενία, να αγωνιστούν σε έναν από  τους  καλύτερους “στίβους” για ιστιοπλοΐα και να δημιουργήσουν έναν κύκλο εργασιών για τη πόλη μας ο οποίος ξεπέρασε τα 110.000 ευρώ!

Ολοκληρώσαμε το αγωνιστικό πρόγραμμα το οποίο είχαμε καταθέσει στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στις κατηγορίες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου  όσο και στην κατηγορία Ανοιχτής Θαλάσσης με απόλυτη επιτυχία,

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να μας εμπιστευθεί η Ε.Ι.Ο. και τη διοργάνωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος για το έτος 2017 σε συνεργασία με το ΝΟΚ και σε αυτό το εγχείρημα ευελπιστούμε κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι φορέων και θεσμών να σας έχουμε δίπλα μας  καθότι 200 αθλητές -προπονητές- συνοδοί- γονείς -παράγοντες θα βρίσκονται για 4 ημέρες στη πόλη μας, με ευεργετικά αποτελέσματα γι’ αυτή!

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα πολύ μεγάλο ζήτημα το οποίο θα ανοίξει προσεχώς και δεν είναι άλλο από τη δημιουργία Ναυταθλητικού Κέντρου. Ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας, το οποίο μέσα από την επικαιροποίηση του Master Plan του Λιμένα Καλαμάτας και την ένταξη της πόλης μας στο πρόγραμμα: “Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη” μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί όλοι μας να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο αύριο, να δούμε πως μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες συνθήκες για να γνωρίσουν τη θάλασσα και το ναυταθλητισμό μακριά από κακές συνήθειες οι οποίες αποπροσανατολίζουν τον άνθρωπο.

Ο Σύλλογός μας ήδη συμμετείχε στη διαβούλευση και έχει καταθέσει προσχέδια μελέτης για το πως πρέπει να είναι μια εγκατάσταση η οποία να εξυπηρετεί απόλυτα τα αθλήματα της θάλασσας, την οποία ελπίζουμε μέσα από διάλογο και συνεννόηση να χρησιμοποιήσουν οι αρμόδιοι μελετητές ως βάση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Φανταστείτε την ανάπτυξη που μπορεί να προσφέρει στη πόλη μας ένα σύγχρονο Ναυταθλητικό Κέντρο όταν μέσα από λυόμενες κατασκευές, τις οποίες δημιούργησαν γενιές καλαματιανών με κόπο και θυσίες, παράγουμε όλο αυτό το προναφερθέν έργο!

Να είστε όλοι καλά, να έχουμε τη υγεία μας, καλή πρόοδο  στα παιδιά μας και ούριους άνεμους στην πρύμη μας.»

 

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο απονεμήθηκε στον μεγάλο χορηγό Ευστάθιο Καρέλια, από τον τέως πρόεδρο του Συλλόγου και εκ των ιδρυτικών μελών του, Παναγιώτη Δρακόπουλο, ενώ πλακέτα για την προσφορά ενός σκάφους Optimist δόθηκε στο ίδρυμα Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Ακολούθως βραβεύθηκε για την συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο αθλητής της εθνικής ομάδας optimist Παναγιώτης Οικονομόπουλος, ο οποίος ήταν επίσης 3ος νικητής στο Περιφερειακό πρωτάθλημα optimist στην κατηγορία αγοριών και με τα χρώματα της Προεθνικής ομάδας Optimist συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist.

Βραβεύθηκαν επίσης οι:

 • Χρήστος Μάλλιος: ήταν 1ος νικητής στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist στην κατηγορία αγοριών. Συμμετείχε επίσης στην προεθνική ομάδα Optimist και στο Πανελλήνιο Optimist.
 • Δημήτρης Βραχάτης: ήταν 1ος νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Laser 4,7 καθώς και για την συμμετοχή του στην Προεθνική laser 4,7.
 • Παναγιώτης Ηλιόπουλος: ήταν 3ος νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία Europe και 2ος νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα laser 4,7 και συμμετείχε στην προεθνική laser 4.7.
 • Στάθης Πίσπας: ήταν 3ος νικητής Πανελληνίου στην κατηγορία Bug, συμμετείχε στο Πανελλήνιο laser 4,7 και στο περιφερειακό laser 4.7
 • Γιάννης Γιαννόπουλος: για την συμμετοχή του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, για την συμμετοχή του στην Προεθνική Optimist και για την συμμετοχή του στο πανελλήνιο Optimist.
 • Τάσος Μάλλιος: για την συμμετοχή του στο Περιφερειακό Optimist και για την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist.
 • Ανάστασης Γκόνης: για την συμμετοχή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist και την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist.
 • Γιώργος Καρέλιας: για την συμμετοχή του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist.
 • Ανάστασης Πάτρας για την συμμετοχή του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist.
 • Ανδρέας Καρέλιας: για την συμμετοχή του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist και την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 11χρονων Optimist που έγινε στην πόλη μας.

Επίσης βραβεύθηκαν οι Γιώργος Οικονομόπουλος, Στέφανος Γεννάτος και Στέφανος Ξεροβάσιλας για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 11χρονων Optimist της Καλαμάτας .

 • Μάριος Κωστάκης για την συμμετοχή του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα laser 4,7.
 • Κώστας Ηλιόπουλος για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4,7 και στο Περιφερειακό laser 4.7.

 

17η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Νοτίου Ελλάδας

Για την συμμετοχή και διάκρισή τους στην 17η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Νοτίου Ελλάδας βραβεύτηκαν τα τρία πρώτα σκάφη:

 • 1ο σκάφος «Σπύρος Κωστόπουλος», με κυβερνήτη τον Επαμεινώνδα Σκαρπαλέζο και πλήρωμα τους: Φάνη Παναγιωτόπουλο, Βασίλη Τσαγκλή, Ρεβέκκα Σκαρπαλέζου, Δημήτρη Ηλιόπουλο, Κώστα Μαθιόπουλο και Ελένη Μανουσέα.
 • 2ο σκάφος «Blue Line Free Motion» με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο και πλήρωμα τους: Ιωάννα Σιψά, Ντίνο Χρυσομάλλη, Αντώνη Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Πατσαμάνη, Βαγγέλη Ανδριανόπουλο και Παναγιώτη Σπανό.
 • 3ο σκάφος «Τόλμη» με κυβερνήτη τον Γιάννη Σαραντόπουλο και πλήρωμα τους: Μάρθα Σινάπη, Παναγιώτη Κανελλόπουλο, Κώστα Λημνιό, Βίλυ Κουφού, Κυριάκο Μπρέγιαννη.

 

Αγώνας «Ακρίτας 2016»

Για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων και την συμμετοχή τους στον αγώνα «Ακρίτας 2016» βραβεύθηκαν οι:

1ο σκάφος «Elmesky» κυβερνήτης: Βαγγέλης Αναγνωσταράς, πλήρωμα: Δημήτρης Αλεφαντζης, Νικήτας Κατσάς και Γιώργος Πλεμμενόπουλος.

2ο σκάφος  «Τόλμη»

3ο σκάφος «Σπύρος Κωστόπουλος»,

 

Διακρίσεις σε διεθνή ύδατα!

Το πολυταξιδεμένο και πολυνίκη σκάφος «Blue Line Free Motion» βραβεύθηκε για την επάξια εκπροσώπηση του ΝΑΣΚ «Αίολος» σε διεθνείς διοργανώσεις, κατακτώντας συγκεκριμένα την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την 2η θέση στο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου.  Επίσης κατέκτησε για 13η συνεχή χρονιά την πρωτιά στο ranking list της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 • Ακολούθως για την κατάκτηση της πρωτιάς στο ανταγωνιστικό «Sailing Training Cup» όπου συμμετέχουν σχολές απ’ όλη την Ελλάδα, βραβεύθηκαν οι μαθητές της σχολής ιστιοπλοΐας του συλλόγου: Σοφία Ζαχαροπούλου, Ίρις Ζαρκάδα – Lagneveld, Ιωάννα Σπυροπούλου, Γιώργος Ρεϊτζόπουλος, Βασίλης Τσαγκλής, Χρήστος Καλαβρυτινός, Ελένη Κατσιγιάννη.

Την αποστολή συνόδευσε ο εκπαιδευτής Γιώργος Δρακόπουλος.

 • Επίσης τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στα σκάφη που έλαβαν μέρος σε αγώνες του «Αιόλου»: «Σπύρος Κωστόπουλος» με κυβερνήτη τον Επαμεινώνδα Σκαρπαλέζο, «Έλληνας» με κυβερνήτη τον Χαρίλαο Φερλέ, «Τόλμη» με κυβερνήτη τον Γιάννη Σαραντόπουλο, «Three Feathers» με κυβερνήτη τον Γιάννη Πατσαμάνη, «Elmesky» με κυβερνήτη τον Ευάγγελο Αναγνωσταρά, «Fidel» με κυβερνήτη τον Δημήτρη Αλεφαντή, «Μακεδών» με κυβερνήτη τον Μιχάλη Χαϊντέ. «Hibiscus» με κυβερνήτη τον Γιάννη Αδαμόπουλο, «Ιlioxari» με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Χαρίτο, «Blue Line Free Motion» με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο και «Κουτρουμάνια» με κυβερνήτη τον Νίκο Μαυροειδή.

40 απόφοιτοι από τη σχολή Α/Θ του ΝΑΣΚ «Αίολος»

Σαράντα νέους ικανούς ιστιοπλόους ανέδειξε η σχολή Ανοικτής Θαλάσσης του συλλόγου, στους οποίους ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βγεννής απένειμε πτυχία:

Κυριάκος Εμιρζάς, Γιώργος Κατσαρός, Χρήστος Λαγογιάννης, Σταύρος Λαζαρακόπουλος, Ιωάννης Τζαιλέας, Παύλος Χριστόπουλος, Ανθή Δαμασκού, Δημήτρης Βίγκος, Νικήτας Δημόπουλος, Μαριάγγελα Kουτίβα, Άγγελος Σαχπάζης, Γιώργος Σπίνος. Παναγιώτης Τούλας, Παντελής Ελπίδης, Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μάλαμας, Ανθούσα Ενγκέλ – Παναγιώτου, Μελίνα Ράλλη, Βασίλης Αριστοτέλους, Μελίνα Μητροπούλου.

Κάθε χρόνο ο σύλλογος επιλέγει ένα πρόσωπο το οποίο τιμά για την προσφορά του. Φέτος επιλέχθηκε η παλιά ιστιοπλόος του Συλλόγου Αναστασία (Τασία) Κανελλοπούλου.

 • Τις απονομές πραγματοποίησαν ο τέως πρόεδρος του «Αιόλου» Παναγιώτης Δρακόπουλος, ο νυν πρόεδρος του «Αιόλου» Χάρης Βγενής, ο μεγάλος χορηγός Στάθης Καρέλιας και η Σύλβια Καρέλια, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αντωνία Μπούζα, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Καλαμάτας Θοδωρής Μπρεδήμας, ο επικεφαλής του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Γκούμας, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του N.O.K. «Ο Ποσειδών» Δημήτρης Κακαλίκας και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αδαμόπουλος, οι δημ. σύμβουλοι Ηλίας Γυφτέας και Παναγιώτης Αλούπης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη πάτερ Περικλής, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, ο γλύπτης Γιάννης Γκούζος ο οποίος μάλιστα φιλοτεχνήθηκε τα έπαθλα Ανοικτής Θαλάσσης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο εκπρόσωπος του τμήματος Στίβου ΑΟ Ακρίτα Πέτρος Παπαδόπουλος, η πρόεδρος της Δ.Κ. Καλαμάτας Τασούλα Φίφα, το μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Αθηνά Ξανθάκη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Καλαμάτας Χρήστος Κορομηλάς.

Τέλος, να σημειωθεί πως τυχερός της πίτας ήταν ο νεαρός αθλητής του Συλλόγου, Στέφανος Γεννάτος. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα αδιάβροχο μπουφάν Magic Marine προσφορά του ΝΑΣΚ «Αίολος» και ένα ζευγάρι γυαλιά προσφορά του καταστήματος οπτικών Μάρθα Σινάπη.

 

Σίσσυ Τριάντου

Leave a Reply