ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο φασισμός και η προκλητικότητα της Vodafone, χωρίς προηγούμενο προκαλεί «ασφυξία» στη «ΦΩΝΗ»

0

Γνωρίζουμε ότι σας φαίνεται απίστευτο στις ημέρες της τηλεπικοινωνιακής έκρηξης της τεχνολογίας, όπου μηδενίζονται οι χρόνοι, εμείς ως εφημερίδα να καταγγέλλουμε τη Vodafone, η οποία για έκτη ημέρα κατά παράβαση των συμβατικών της υποχρεώσεων δεν έχει συνδέσει τα τηλέφωνα και το internet στα νέα γραφεία της «ΦΩΝΗΣ».
Μάλιστα οι διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι που επικοινωνούμε ή ζουν στην κοσμάρα τους ή είναι παντελώς άσχετοι και ανόητοι, που αδυνατούν να αντιληφθούν το μέγεθος της ζημιάς που προκαλούν στις εφημερίδες αποκλείοντάς τις από την επικοινωνία και την ενημέρωση και παρακωλύοντας με φασιστικό και απαράδεκτο τρόπο την κυκλοφορία τους.
Λοιπόν, επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι η «ΦΩΝΗ» θα προσφύγει σήμερα στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), ενώ καταγγέλλουμε στον εισαγγελέα την αντισυμβατική συμπεριφορά της Vodafone που παρακωλύει την κυκλοφορία του Τύπου  και ζητάμε την εφαρμογή των ειδικών διατάξεων κατά παντός υπευθύνου της εταιρείας.
Παρά τις καταγγελίες μας και τις εκτενείς αναφορές του πρωτοφανούς γεγονότος τόσο στη «Φ» και τη foninews.gr, όσο και άλλες ιστοσελίδες, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αδιαφορούν προκλητικά και συνεχίζουν να μας εμπαίζουν με απαράδεκτο και προσβλητικό τρόπο. Επαναλαμβάνουμε το χθεσινό δημοσίευμα της «Φ» ελπίζοντας να συγκινήσουμε τα παχύδερμα της Vodafone! Γράφαμε χθες: «Ξεπερνάει κάθε όριο η προκλητικότητα και η ηθελημένη παρακώλυση κυκλοφορίας της «ΦΩΝΗΣ» από τη Vodafone, η οποία συνέχισε και χθες την παρελκυστική τακτική ώστε να μην προβεί στη σύνδεση του τηλεφωνικού κέντρου στα νέα γραφεία, με αποτέλεσμα η αποκοπή της επικοινωνίας της εφημερίδας. Παράλληλα δεν έχει συνδέσει το internet, με αποτέλεσμα την διαδικτυακή αποκοπή της «Φ» για 5 ημέρες.
Οι εξηγήσεις διαφόρων υπαλλήλων και συνεργατών της εταιρείας και χθες ήταν φτηνιάρικες και αστήρικτες και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας δεν έγιναν τελικά οι συνδέσεις, παρά τις επισημάνσεις μας για σοβαρή ζημιά που προκαλούν στη λειτουργία των εφημερίδων. Παραβιάζοντας μονομερώς τις συμβατικές της υποχρεώσεις και αρνούμενη να πράξει τα συμφωνηθέντα, μας οδηγεί σε καταγγελία της σύμβασης και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Αραγε η Vodafone αναλογίζεται τις ποινικές και αστικές της ευθύνες από την παρακώλυση κυκλοφορίας των εφημερίδων;
Την Παρασκευή (4-2) και μετά την άρνηση της εταιρείας να ανταποκριθεί στα συμφωνηθέντα αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα της «ΦΩΝΗΣ», το παρακάτω κείμενο: «Λόγω της τοπικής αργίας της Υπαπαντής και της μετεγκατάστασης των γραφείων της, στην οδό Κ. Γεωργούλη 8 στην Καλαμάτα, η “ΦΩΝΗ” δεν κυκλοφόρησε την Παρασκευή όπως είχε ενημερώσει τους αναγνώστες, από την Πέμπτη! Ωστόσο, στην Ελλάδα, που τελικά δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα η κρίση, ελέω της ανεπάρκειας εταιρείας τηλεπικοινωνιών, αυτό δεν επετεύχθη ούτε σήμερα! Χάρη λοιπόν… στην Vodafone, μια εταιρεία του ιδιωτικού τομέα, δεν κυκλοφόρησαν η “ΦΩΝΗ” του Σαββατοκύριακου, όπως θα συμβεί και με τη “ΦΩΝΗ” της Δευτέρας, με τη διεύθυνση της εφημερίδας, να δηλώνει αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, καθώς οι ιθύνοντες της εν λόγω ιδιωτικής εταιρείας, είχαν δεσμευτεί για την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και την έγκαιρη διεκπεραίωσή τους, κλείνοντας και συγκεκριμένο χρονικά, ραντεβού…Τελικά η “δικτατορία” της τεχνολογίας κατάφερε να παρεμποδίσει την κυκλοφορία των εφημερίδων, πράγμα που δεν είχαν καταφέρει εδώ και 15-20χρονια κάθε λογής άνομα συμφέροντα με τα οποία έχει συγκρουστεί κατά καιρούς η “ΦΩΝΗ”! Για μας αυτή η εταιρεία πλέον δεν υπάρχει, είναι αναξιόπιστη και παραβιάζει μονομερώς τους κανόνες της αγοράς! Για μας πρέπει να μετονομασθεί σε… ΜΟΥΓΚΑ-FONE!!!».
Δυστυχώς, όλα αυτά δεν συγκινούν κανέναν και οι εφημερίδες συνεχίζουν να εκδίδονται με πρωτόγονα μέσα και αποκλεισμένοι από κάθε επικοινωνία!
Ο φασισμός, η αναισθησία και η εταιρική ανευθυνότητα της  Vodafone δεν έχουν προηγούμενο!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

 

Leave a Reply