ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα «κοκκινόμαυρα» ο καλαματιανός Ηλίας Πολίμος!

0

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής είναι και επίσημα πλέον ο καλαματιανός Ηλίας Πολίμος, γιός του γνωστού προπονητή Παναγιώτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Παναχαϊκής Συμμαχίας, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος την 1/9/1995 στην Καλαμάτα) ανήκει στο έμψυχο δυναμικό των «κοκκινόμαυρων» και τίθεται σύντομα στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Σωκράτη Οφρυδόπουλου!polimos-2

Ο Πολίμος μέχρι και πριν από λίγες ημέρες αγωνιζόταν ως βασικός στο πρωτάθλημα της football league με τα χρώματα του Πανθρακικού, ο οποίος ωστόσο αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει μετά τις 23 Φεβρουαρίου αφού τότε θα έχει συμπληρώσει σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία έναν μήνα από την τελευταία του επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα του Πανθρακικού σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο νεαρός καλαματιανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό μπακ αφού χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δυο του πόδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και αγωνίστηκε στις κατηγορίες νέων της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Νottingham Forest στην οποία ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας νέων του ιστορικού αγγλικού συλλόγου ενώ παράλληλα έχει μετρήσει πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Νέων της Ελλάδας.

 

Leave a Reply