ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24, 25 και 26 Φεβρουαρίου στην «Τέντα» το «kalamata Cup» και το «Elegant Cup 2»

0

ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟΓΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Δυο σπουδαίους αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής φιλοξενεί και φέτος η πόλη μας. Το «kalamata Cup» και το «Elegant Cup 2»! Δυο μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ειδικότερα για το «kalamata Cup» αξίζει να σημειώσουμε πως γίνεται με τη συμμετοχή αθλητριών που έχουν ως κορυφαίο προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο λόγος για το 25ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «kalamata Cup» και την 4η Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής «Elegant Cup» που θα γίνουν μαζί χρονικά, το τριήμερο 24 με 26 Φεβρουαρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο στη «Τέντα» Καλαμάτας, με διοργανωτή τον Φ.Ο. Καλαμάτας. Οι αθλήτριες που υπολογίζεται να βρεθούν στην πόλη μας προκειμένου να λάβουν μέρος στους αγώνες ανέρχονται περίπου στις 300!

Μια μεγάλη συμμετοχή για δυο μεγάλα αθλητικά ραντεβού.

Για το λόγο αυτό, οι ιθύνοντες του συλλόγου καλούν όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου τη βοήθεια τους στην καλύτερη οργάνωση και φιλοξενία των αγώνων.

«Γίνε και εσύ εθελοντής!!! Το kalamata Cup και το Elegant Cup 2 μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις χρειάζονται την βοήθειά σου!!! 24-25-26 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο της «Τέντας» 300 αθλήτριες θα λάβουν μέρος σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός…

Πληροφορίες στο τηλ. 6937478113 και στο facebook του Φ.Ο.Κ. και της Κέλλυ Φερέτου, μέλος της διοικήσεως.

 

Σ.Τρ.

 

Leave a Reply