ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα και τιμητική διάκριση για τον Τριφύλιο υποστράτηγο ε.α. Δημήτριο Μητρόπουλο

0

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Την πρωτοχρονιάτικη  πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία ΣυλλόγωνΣυνδέσμων Τριφυλίας στο ξενοδοχείο Stanley, μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Ο συμπατριώτης μας από το Αρτίκι, Δημ. Μητρόπουλος, υποστράτηγος ε.α επίτιμος υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ., τιμήθηκε με την πλακέτα της Ομοσπονδίας για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και το κοινωνικό σύνολο. Τον κ. Μητρόπουλο προσφώνησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.

Παράλληλα, τιμήθηκαν με έπαινο, οι ιστότοποι  της Τριφυλίας,   anodorio, filiatranews, filiatranet, gargalianionline, kopanakinews, kyparissianews, επειδή με το έργο τους προβάλλουν την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο και συνδέουν τους απανταχού της γης Τριφύλιους με την γενέτειρά τους.omospondia-syllogon-trifylias

Τους ιστότοπους προσφώνησε  ο  γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας  Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο.

Την πίτα της Ομοσπονδίας ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας Χρυσόστομος.  προσέφερε ο συμπατριώτης μας επιχεριματίας ( φούρνοι Bαkery&stry) από το Ραπτόπουλο  Βασίλης Βλάχος, ενώ το δώρο για το φλουρί κέρδισε ο κ. Σόμπολος, που παρέλαβε το βιβλίο «Τα κοντοβούνια στην επανάσταση του 1821», από το συγγραφέα και συμπατριώτη μας από το Κεφαλόβρυσο (Χαλβάτσου) Δημ. Μουγγός.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η βουλευτής Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη, ο π. υφυπουργός  Δημ. Κουσελάς, η πρ. βουλευτής Ν. Γιαννακοπούλου, ο αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παν. Πετρόπουλος, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος συμπατριώτης μας από το Κοπανάκι, αντιστράτηγος Βασ. Καπέλιος, αρκετοί απόστρατοι αξιωματικοί της Ε.Α. τα προεδρεία ή αντιπρόσωποι όλων των Συλλόγων της   Τριφυλίας, το προεδρείο της Παμεσσηνιακης  Ενωσης Αθηνών,  εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και παρα πολλοί συμπατριώτες μας.

 

Leave a Reply