ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

120 παλαιστές από όλη την Πελοπόννησο συμμετείχαν στο 1ο Παιδικό τουρνουά Πάλης

0

ΑΡΙΣΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ»

Αποστολή εξετελέσθη… Η Μεσσήνη και ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος «Αριστόδημος» φιλοξένησε με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία μια ακόμη αναπτυξιακή διοργάνωση πάλης κλέβοντας τις εντυπώσεις αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία παρά τον έναν μόλις χρόνο λειτουργίας του.

Με διάχυτο ενθουσιασμό από τους 120 περίπου συμμετέχοντες παλαιστές, αγόρια και κορίτσια, το κλειστό της Μεσσήνης κατακλύστηκε την Κυριακή που μας πέρασε.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι παλαιστικοί σύλλογοι της Πελοποννήσου Α.Σ. Μεσσηνίας «Αριστόδημος», Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης, Π.Σ. Πύργου Τιτάν και Φιλαθλητικός Αθήνας. Μάλιστα στον σύλλογο της Αθήνας προπονήτρια είναι η 4η Ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη, η οποία παρέστη στους αγώνες όπως και αρκετοί ακόμη διακεκριμένοι προπονητές. Μεταξύ των θεατών αλλά και των προσώπων που απένειμαν επαίνους στους αθλητές /τριες ήταν οι κ. Σαμπαζιώτης, Αντωνία Μπούζα, κ. Κρασακόπουλος, κ. Τσερπές και κ. Καρύδης μεταξύ πολλών άλλων.

Διοργανωτικά οι άνθρωποι του Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσήνης «Αριστόδημος», σε συνεργασία βεβαίως με τον Δήμο Μεσσήνης και την ΕΛ.Ο.Π. κατόρθωσαν να ανταποκριθούν στο μέγιστο βαθμό στις ανάγκες μια τόσο ιδιαίτερης διοργάνωσης, αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι νικητές ήταν όλοι. Το τουρνουά είχε αναπτυξιακό χαρακτήρα και ζητούμενο δεν ήταν τόσο η διάκριση, αλλά η συμμετοχή, εξ ού και οι έπαινοι που απονεμήθηκαν σε τέλος. Το θέαμα που προσέφεραν οι 120 αθλητές και αθλήτριες ήταν εντυπωσιακό κερδίζοντας ουκ ολίγες φορές το χειροκρότημα τις γεμάτης κερκίδας του Κλειστού Σταδίου της Μεσσήνης.

Η ομάδα του Παλαιστικού Σπάρτης «άνοιξε» το 1ο Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου με ένα μίνι αγώνα επίδειξης, ο οποίος μάλιστα ευχαρίστησε τον διοργανωτή «Αριστόδημο», για την τιμή και την φιλοξενία: «Σε μια νέα δυναμική σελίδα του Παλαιστικού Σπάρτης ήταν χαρά που με τίμησαν οι άνθρωποι του Αριστόδημου Μεσσήνης να Ανοίξω το 1ο Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου με ένα μίνι αγώνα επίδειξης. Τα νέα παιδιά γνωρίζουν το άθλημα της Πάλης και ανοίγει διάπλατα προς το ευρύ κοινό και της περιοχής μας.

Συγχαρητήρια στον Διοργανωτή Αριστόδημο Μεσσήνης, στον Τιτάν Πύργου στον Σύλλογο Χαϊδαρίου και φυσικά σε όλους τους αθλητές του Παλαιστικού Σπάρτης.

Επίσης στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και στους Διεθνείς μας Διαιτητές Γιώργο Καράμπελα και Παυλίνα Γεωργίου που στήριξαν με το παραπάνω την προσπάθεια όλων των μικρών αθλητών.

Τέλος το ξενοδοχείο G.M.P BOUKA RESORT HOTEL για την υποστήριξη του Τουρνουά και εύχομαι να γίνει πλέον θεσμός.»

 

Έκλεψαν τις εντυπώσεις

οι 35 παλαιστές του «Αριστόδημου»

Ο διοργανωτής Σύλλογος «Αριστόδημος» έκλειψε τις εντυπώσεις και στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού «έριξε στα ταπί» 35 μικρούς και μεγάλους αθλητές, κι αυτό είναι αξιοσημείωτο αφού όπως είναι γνωστό ο Σύλλογος ξεκίνησε προπονήσεις μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, υπό το βλέμμα του Βαλκανιονίκη και Ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Ευθυμιάδη.

Τα αποτελέσματα είναι ήδη καλά και η συνέχεια έπεται ακόμη καλύτερη.

Τέλος, μετά το πέρας των αγώνων, το ξενοδοχείο G.M.P BOUKA RESORT HOTEL και μεγάλος χροιές των αγώνων παρέθεσε δεξίωση στις αποστολές των συμμετεχόντων συλλόγων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

5 Μαΐου ραντεβού ξανά στη Μεσσήνη με το

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων -Παγκορασίδων

Η επιτυχή έκβαση αυτής της διοργάνωσης βάζει ένα ακόμη λιθαράκι στο οικοδόμημα του νεοσύστατου Συλλόγου της Μεσσήνης, που με αγάπη για το άθλημα επιδιώκει να μεταφέρει στα νέα παιδιά πρωτίστως το μήνυμα του αθλητισμού ως αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιής ζωής. Παράλληλα επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά και το ευρύ κοινό σε επαφή και γνωριμία με το όμορφο άθλημα της Πάλης.

Το ενδιαφέρον παραμένει στη Μεσσήνη, όπου πολύ σύντομα, συγκεκριμένα στις 5 Μαΐου στο Κλειστό της Μεσσήνης θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

 

Σ.Τρ.

550 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply