ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διακοπή κυκλοφορίας μέχρι και το Σάββατο στη Βασ. Κωνσταντίνου για κατασκευή αγωγού ομβρίων

0

Εκτός κυκλοφορίας βρίσκεται η οδός Βασιλέως Κωνσταντίνου, από τη συμβολή της με την Αριστομένους μέχρι τη διασταύρωση με την Αριστοδήμου, με ταυτόχρονη απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στο παραπάνω τμήμα, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση αγωγού ομβρίων. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την Αριστομένους και τις παράπλευρες οδούς. Επίσης, έχει τροποποιηθεί το δρομολόγιο του αστικού λεωφορείου, καθώς η γραμμή 1, με κατεύθυνση προς Παραλία, διέρχεται μέσω των οδών Αριστομένους – Αριστοτέλους – Φαρών.
Οι εργασίες για να τοποθετηθεί αγωγός ομβρίων, που ξεκίνησαν χθες νωρίς το πρωί, εντάσσονται στο έργο ανάπλασης στα «Ουζάκια». Η ανάδοχος εταιρεία Ολύμπιος ΑΤΕ είναι υπεύθυνη για όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς και για την τοποθέτηση σήμανσης στη διασταύρωση της οδού Αριστομένους με την οδό Βασ. Κωνσταντίνου, προκειμένου να ενημερώνονται οι οδηγοί για τη διακοπή κυκλοφορίας και την υποχρεωτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν.
Ταυτόχρονα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την εκτέλεση του ίδιου έργου στο δυτικό πεζοδρόμιο της Αριστομένους, ενώ η πλακόστρωση στο ανατολικό πεζοδρόμιο έχει αποδώσει στους πεζούς έναν διευρυμένο χώρο για την άνετη κυκλοφορία τους.
Με το έργο αυτό, πέραν των άλλων, ενοποιείται ένας τεράστιος χώρος έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου, του Δικαστικού Μεγάρου και του Διοικητηρίου. Η συγκεκριμένη παρέμβαση εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της μέχρι το καλοκαίρι.

Leave a Reply