ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά στο «οπλοστάσιο» της «Καλαμάτας B.C» ο Λεωνίδας Κούτρης!

0

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η επιστροφή στη δράση του Λεωνίδα Κούτρη είναι το προχθεσινό χαρμόσυνο νέο από το στρατόπεδο της «Καλαμάτας BC».

«Η διοίκηση της Καλαμάτας B.C. ανακοινώνει την εκ νέου ένταξη στο koytrhs-kalamata-bcέμψυχο δυναμικό της του Λεωνίδα Κούτρη, ο οποίος μετά από διάστημα απουσίας αρκετών μηνών για προσωπικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, επιστρέφει στην ομάδα μας. Ο “Leo Dwayne Koutris”, ήταν βασικός «πυλώνας» της Καλαμάτας στην περσινή της πορεία μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., που οδήγησε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.»

Γεγονός ευχάριστο που έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, αφού την προσεχή Κυριακή για την καλαματιανή ομάδα το ματς … «μυρίζει» τελικός!

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 17:00 η καλαματιανή ομάδα παίζει κόντρα στον Πορφύρα και προσδοκώντας πάλι στη δύναμη που μπορούν να αντλήσουν από τον κόσμο τους, οι «μελανόλευκοι» των παρκέ ελπίζουν σε γεμάτη «Τέντα» ώστε στον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν – μέχρι τον επόμενο καθώς απομένουν συνολικά 13 κρίσιμα παιχνίδια μέχρι το πέσιμο της αυλαίας – να είναι «πάνοπλοι»!

Μιας και πλην του Λεωνίδα, σύντομα αναμένεται και η επιστροφή των Γιώργου Γιαννουκάκη και Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλου, οι οποίοι θα ενισχύσουν ξανά την ομάδα δίνοντας της περισσότερες ευκαιρίες και λύσεις.

 

Σ.Τρ.

138 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply