ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας η 25χρονη που άρπαξε αυτοκίνητο και έκανε τρελή πορεία προκαλώντας ζημιές

0

Σε τραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση της νεαρής γυναίκας από την Αθήνα, που στο παρελθόν ζούσε στην Καλαμάτα καθώς σπούδαζε στο ΤΕΙ, η οποία το βράδυ της Πέμπτης μπήκε στο αυτοκίνητο ενός άγνωστου άνδρα, με αποτέλεσμα να το αρπάξει στην κυριολεξία και να διανύσει μια τρελή πορεία στους δρόμους της πόλης, προκαλώντας ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές σε 25 οχήματα!
Η 25χρονη γυναίκα η οποία, σε έξαλλη κατάσταση, μπήκε στο αυτοκίνητο ενός άγνωστου, την ώρα που αυτός επιχειρούσε να ξεκινήσει για τον προορισμό του, στην οδό Κανάρη στην Καλαμάτα, νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου! Σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από ψύχωση και τις τελευταίες ημέρες είχε διακόψει μόνη της τη φαρμακευτική της αγωγή! Ζούσε στην Αθήνα και ήρθε ξανά στην Καλαμάτα με το λεωφορείο, πιθανότητα για να συναντήσει έναν άντρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση, όσο φοιτούσε στο ΤΕΙ. Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε, άγνωστο πως, στο συγκεκριμένο δρόμο όπου και σημειώθηκε το περιστατικό! Η γυναίκα που μπήκε στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου του άγνωστου άνδρα, αρνιόταν να βγει, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να προσπαθήσει να την προσεγγίσει επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, για να την απομακρύνει! Τότε η νεαρή, πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και τράπηκε σε… φυγή! Στην τρελή πορεία που έκανε με το κλεμμένο peugeot 206, και η οποία σταμάτησε, έξω από το Εργατικό Κέντρο στην οδό Αριστομένους, προκάλεσε ζημιές σε 25 συνολικά οχήματα! Ευτυχώς, το απίστευτο αυτό περιστατικό, που όμοιό του δεν έχει σημειωθεί ποτέ στη Μεσσηνία, έληξε μόνο με υλικές ζημιές! Η 25χρονη που συνελήφθη από την τροχαία για παρακώλυση της κυκλοφορίας, ενώ δεν έχει και δίπλωμα οδήγησης, οδηγήθηκε σε άσχημη κατάσταση στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου, καθώς δεν είχε καν αντιληφθεί γιατί κρατείτο.

 

Leave a Reply