ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόψε η φαντασμαγορική εκδήλωση έναρξης του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού!

0

Απόψε στις 7 θα πραγματοποιηθεί τελικά η τελετή έναρξης του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, η οποία μετατέθηκε, λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε χθες ο καιρός. Την εκδήλωση που αναμένεται φαντασμαγορική, θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ οι παραβρισκόμενοι, θα διασκεδάσουν υπό τις μελωδίες του συγκροτήματος «Walkman the Band». Πέρα από τη διασκέδαση, σκοπός της διοργάνωσης είναι η προβολή της πόλης και η τόνωση της αγοράς, καθώς αυτό αποτελεί μεγάλο ζητούμενο στις δύσκολες ημέρες της κρίσης.
Η πρόγνωση του καιρού, θέλει να είναι καλύτερος από χθες, όμως όπως και να ‘χει η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί κανονικά!
Μέχρι στιγμής τα πληρώματα που λαμβάνουν μέρος είναι 32 με πολλά μέλη το κάθε ένα από αυτά, ενώ ακόμη και την τελευταία στιγμή, όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει!
Οι χορηγίες, πλησιάζουν τις 20.000 ευρώ, με το Δήμο να ευχαριστεί τους χορηγούς, όπως και τους πολλούς εθελοντές, χωρίς τους οποίους η διοργάνωση δεν θα ήταν απλή υπόθεση! Το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι που ξεκινά απόψε, έχει παιχνίδια σχεδόν καθημερινά και πλούσιες εκδηλώσεις.

115 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply