ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α. Ασημακοπούλου: Τον λογαριασμό από μια ανίκανη κυβέρνηση θα πληρώσουν πάλι οι πολίτες

0

Στο θέμα του Α.Τ. Φιλιατρών αναφέρθηκε χθες με δηλώσεις της αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις η τομεάρχης Επικοινωνίας της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τονίζοντας ότι το θέμα του Αστυνομικού Τμήματος ήταν ανοιχτό επί κυβέρνησης Σαμαρά όταν δύο υπουργοί Δημόσιας Τάξης είχαν επισκεφθεί την περιοχή, διατηρώντας την υπηρεσία σε λειτουργία λόγω των ιδιαιτεροτήτων που αφορούν την περιοχή.
Πρόσθεσε ότι το Προεδρικό Διάταγμα για το κλείσιμο του Α.Τ. δείχνει την ιδεοληψία της κυβέρνησης σε ότι έχει να κάνει με τον νόμο και την τάξη μαζί με την απαξίωση της περιοχής για να συμπληρώσει ότι λυπάται που οι πολίτες είναι στο ίδιο έργο θεατές.
Σε ό,τι αφορά την πολιτική κατάσταση λαμβάνοντας αφορμή για το θέμα του Α.Τ. υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται στο ίδιο σημείο για υποτιθέμενη διαπραγμάτευση, η οποία προέβλεψε ότι θα καταλήξει σε μια άτακτη υποχώρηση και συνθηκολόγηση και τον λογαριασμό θα τον πληρώσει ξανά ο Ελληνικός λαός! Κατέληξε τονίζοντας ότι και τον βαρύ αυτό λογαριασμό, φέρνει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο ιδεοληπτική, ανίκανη και καταστροφική, που έχει γνωρίσει η χώρα μας από την μεταπολίτευση. Ευχήθηκε ο Άγιος Χαράλαμπος να κάνει το θαύμα του να φωτίσει τον πρωθυπουργό να σηκωθεί, επιτέλους, να φύγει κάνοντας ένα και μοναδικό καλό στον τόπο μας!

ΓΙΑΝN. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

169 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply