ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όχι» στους δασικούς χάρτες και την απορρύθμιση με το κλείσιμο των Αστυνομικών Τμημάτων από τον Πέτρο Τατούλη

0

Παραδοσιακή υποχρέωση χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την επίσκεψή του στον πολιούχο των Φιλιατρών με τις ευχές να συνοδεύουν τους φιλότιμους κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας ότι διανύουμε μια πολιτική περίοδο όπου η απόλυτη πολιτική αστάθεια, η έλλειψη γνώσεων στην αντιμετώπιση προβλημάτων δημιουργούν νέα προβλήματα σε μια περιοχή που έχει αποδείξει ότι ξέρει να παλεύει και να κερδίζει την ζωή της.
Ο κ. Τατούλης υπενθύμισε ότι οι δασικοί χάρτες, η απορρύθμιση με τα αστυνομικά τμήματα απειλούν την ζωή των κατοίκων. Η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετη για τις εξελίξεις πάνω στα ζωτικά θέματα αλλά δυστυχώς η κεντρική εξουσία κώφευσε. Επισήμανε ότι οι δασικοί χάρτες αποτελούν τεράστια πληγή, καθώς η οποιαδήποτε επιδιόρθωση μετά τις ενστάσεις δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα, ζητώντας από τους αρμόδιους η περιοχή Τριφυλίας να μην καταρρακωθεί. Ξεκαθάρισε ότι πάγια πολιτική της Περιφέρειας είναι η άμεση ανάκληση των σχεδίων, έναρξη διαλόγου για να διορθωθούν οι δασικοί χάρτες και να ακολουθήσει η ανάρτηση, ενώ οποιαδήποτε άλλη πολιτικάντικη άποψη που θέλει να χειραγωγήσει την συνείδηση και το συμφέρον των συμπολιτών μας είναι επικίνδυνη.
Σε ό,τι αφορά τα Α.Τ. σε Φιλιατρά και Κοπανάκι που θα βάλουν λουκέτο υποστήριξε ότι πάγια θέση της Περιφέρειας ήταν να διατηρηθούν οι δομές σε δημοτικά κτίρια, καθώς κλείνουν 25 τμήματα σε όλη την Πελοπόννησο με αποτέλεσμα να διογκωθούν περισσότερο τα προβλήματα. Για τα Φιλιατρά μάλιστα είπε ότι η αύξηση της παραβατικότητας έπρεπε να απασχολήσει εξαρχής τους αρμόδιους πριν να είναι αργά…

ΓΙΑΝΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

Leave a Reply