ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεσσηνιακό «άρωμα» στις απονομές των Περιφερειακών πρωταθλημάτων Νότιας Ελλάδας

0

ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ Α.MOT.Ο.Ε.

Πλησιάζει η ώρα των απονομών στους αθλητές που τη σεζόν που πέρασε πρωταγωνίστησαν στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα. Η γιορτή της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και οι Επιτροπές Enduro και Motocross διοργανώνουν την ετήσια τελετή απονομής επάθλων στους διακριθέντες των πρωταθλημάτων Enduro Νοτίου Ελλάδος, Motocross Νοτίου Ελλάδος και Scramble Νοτίου Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Στρατουδάκειον» στην πόλη των Μεγάρων, η οποία θα έχει μεσσηνιακό «άρωμα», καθώς την πόλη μας εκπροσωπεί το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

Η σεζόν που πέρασε βρήκε το καλαματιανό σωματείο σε πρωταγωνιστικό ρόλο και αρκετές στην κορυφή των βάθρων των ελληνικών πρωταθλημάτων τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο. Πρωτίστως, το ίδιο Σωματείο χάρη στις επιδόσεις των αθλητών του αναδείχθηκε πρώτο στην βαθμολογία Σωματείων στο Scramble.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν σε ατομικό επίπεδο. Τη μεγαλύτερη διάκριση της χρονιάς πέτυχε στο πρωτάθλημα Scramble ο ικανός αναβάτης Θεοδώρου κατακτώντας στην κατηγορία S1 την 2η θέση.

Την δεύτερη καλύτερη επίδοση της χρονιάς με τη σημαία της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. πέτυχε o Μούγιος ο οποίος στην κατηγορία S2 του πρωταθλήματος Scramble αναδείχθηκε 3ος. Την 4η θέση στο ίδιο πρωτάθλημα, στην κατηγορία S2, κατέκτησε ο Μπουρίκας.

Την 4η θέση κατέλαβε στην κατηγορία MX65 του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος, o νεαρός Παναγιώτης Τενέντες.

Στην 5η θέση του πρωταθλήματος Νοτίου και την MX2 κατηγορία  τερμάτισε φέτος ο Γιώργος Σπύρης. Την ίδια θέση στην MX1 κατηγορία του Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδος τερμάτισε ο Μπουρίκας.

 

Σ.Τρ.

Leave a Reply