ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυξημένη η κίνηση σε ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία με τους ερωτευμένους να εκδηλώνουν έμπρακτα την αγάπη τους!

0

«Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν», είπε κάποτε μια σαρωτική προσωπικότητα, μια γυναίκα που μιλούσε πάντα με θάρρος και τόλμη κι αποτέλεσε σχολή για δημοσιογράφους και όχι μόνο… Μια γυναίκα που έφυγε νωρίς, αλλά πρόλαβε να κερδίσει όλα όσα ήθελε, καθώς… μας κέρδισε απόλυτα! Στα λόγια της Μαλβίνας Κάραλη –κυρίως σ’ αυτά- υπάρχει μεγάλη αλήθεια, αφού η αγάπη, είναι αναμφισβήτητα η σπουδαιότερη κινητήριος δύναμη, μια δύναμη που και φέτος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου οδήγησε πολλούς, μικρούς και μεγάλους, σε ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία για να από-δείξουν με έναν τρόπο απόλυτα συμβολικό, αυτό που αισθάνονται!

loyloydia

Και αν κάποιοι δεν αποδέχονται την ξενόφερτη αυτή γιορτή, κάποια άλλοι, ακόμη περισσότεροι, βρήκαν την αφορμή μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα να σκεφτούν τον άνθρωπό τους, με έναν τρόπο ξεχωριστό! Προφανώς και η αγάπη απαιτεί καθημερινή «παρουσία», σκληρή δουλειά, πίστη και αφοσίωση, όμως και ένα δώρο συμβολικό, κάθε άλλο παρά… αναιρεί την ουσία! Έτσι, κάθε μέρα σαν και αυτή, άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα προσφέρουν μπουκέτα λουλουδιών, κάρτες, γλυκά και δώρα σε αγαπημένους τους, με αφορμή τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου, του ξενόφερτου Αγίου, η μνήμη του οποίου ή μάλλον αυτό που «πρεσβεύει» η γιορτή που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του, τιμήθηκε δεόντως και στην Καλαμάτα!
«Όπως κάθε χρόνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι και φέτος, σε όλα τα ανθοπωλεία υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση από τις προηγούμενες ημέρες! Ο κόσμος μπορεί να είναι κουμπωμένος, όμως δεν έχει σταματήσει να αγαπάει», είπε μιλώντας στη «Φ» ο ανθοπώλης Βασίλης Μπούνας.

basilhs

«Παίρνουν μικρές κατασκευές, όχι μεγάλες όπως παλιά ή λίγα λουλούδια, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, δηλαδή ένα – δύο τριαντάφυλλα, ωστόσο η κίνηση είναι καλή, καθώς οι τιμές έχουν παραμείνει στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε επίσης ο κ. Μπούνας, ενώ μας εξήγησε πως ο κόσμος προτιμά τα κόκκινα τριαντάφυλλα, τις κατασκευές με καρδιές και τα κουτάκια, τα αρκουδάκια και τις ορχιδέες! Όσο για τις ηλικίες; «Από μωρά μέχρι μεγάλα μωρά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος και καταληκτικά τόνισε πως «το 90% είναι άντρες, καθώς οι γυναίκες πάντα περιμένουν να κάνει ο άντρας την κίνηση αυτή». Η «Φ» επιβεβαίωσε το γεγονός, αφού στο ανθοπωλείο τα τηλεφωνήματα για παραγγελίες και οι ίδιοι οι πελάτες ήταν άνδρες στη συντριπτική τους πλειονότητα, με έναν από αυτούς τον κ. Χρηστέα να μας προτρέπει να αγαπάμε!

xrhsteas«Ήρθα να πάρω ένα λουλούδι για το πρόσωπο που αγαπάω και θα αγαπάω και εύχομαι σε όλους να είναι ερωτευμένοι όπως κι εμείς, να αγαπάνε  το σύντροφό τους και αν τον αγαπούν να προχωρήσουν και στο γάμο! Εγώ ως “παθών” το προτείνω και λέω «παιδιά αν αγαπάτε και τα βρίσκετε προχωρήστε, αυτές οι ημέρες είναι χαράς!», δήλωσε ο κ. Χρηστέας, ο οποίος όπως πολλοί ελπίζουμε, είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του, μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. «Είμαι ευτυχισμένος και είμαστε όπως ήμασταν τους πρώτους μήνες, δεν έχει αλλάξει κάτι! Τα λουλούδια, είναι ένα απλό σύμβολο, κανονικά την αγάπη πρέπει να τη δείχνεις καθημερινά με πράξεις!», είπε χαρακτηριστικά, ενώ την… τιμητική τους είχαν και τα ζαχαροπλαστεία!

dardanhs
«Υπάρχει κίνηση, όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια, αν και ο κόσμος  αγαπάει και το δείχνει καθημερινά! Είναι ιδιαίτερη αυτή η γιορτή για όλον τον κόσμο, για όλες τις ηλικίες, από μικρά παιδιά ως μεγάλους, αφού η αγάπη δεν έχει σύνορα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη «Φ» ο υπεύθυνος του ζαχαροπλαστείου Άγγελος Δαρδάνης, ο οποίος ανέφερε πως οι τιμές δεν έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και μίλησε για τις προτιμήσεις των ερωτευμένων. «Ο κόσμος προτιμάει τις πάστες και τις μικρές συσκευασίες με δωράκια, καθώς αυτήν την ημέρα μετράει κυρίως η κίνηση! Έχουμε φυσικά και ιδιαίτερες τούρτες, όσο και εκπλήξεις καθημερινά και φυσικά και αυτήν την ημέρα», δήλωσε ο κ. Δαρδάνης που ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά τους, σε όλους, τα καλύτερα!

glyka

 

Leave a Reply