ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πετάει… το αεροδρόμιο της Καλαμάτας με την αύξηση φέτος να αναμένεται σε 20 έως 25%!

0

Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει φέτος, η δυναμική που έχει αναπτύξει το πολιτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, στο οποίο από το Μάιο αναμένονται νέες και περισσότερες συνδέσεις με αρκετές πόλεις, σε διάφορες χώρες!
Η φετινή τουριστική σεζόν, θα ανοίξει πολύ νωρίς, από το ερχόμενο κιόλας Σάββατο με πτήσεις από τη Γερμανία στο πλαίσιο ενός μεγάλου τουρνουά γκολφ, που θα διεξαχθεί στην Costa Navarino. «Ξεκινάμε από το Σάββατο 18 του μηνός με πτήση από Ντίσελντορφ, την Κυριακή
ξεκινάει το Μονάχο και από 4 Μαρτίου, ξεκινάει και η Στοκχόλμη», δήλωσε μιλώντας στη «Φ» ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης, ο οποίος επεσήμανε ότι η σύνδεση με Ντίσελντορφ, από τις 3 Μαρτίου, θα είναι κάθε Παρασκευή, η σύνδεση με Στοκχόλμη το Σάββατο και το Μονάχο κάθε Κυριακή. Αυτές είναι οι τρεις πτήσεις που θα
έχουμε προς το παρόν και με τις οποίες θα συνεχίσουμε μέχρι και το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου, οπότε και μαζί με την αλλαγή της ώρας, θα αλλάξει και το πρόγραμμα, τόσο σε εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανδηλάρης!

mandhlarhs

 

Το πρόγραμμα μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, ωστόσο η πρώτη αίσθηση, θέλει φέτος οι πτήσεις να είναι πολύ περισσότερες, με τα οφέλη πολλά σε όλα τα επίπεδα για το νομό Μεσσηνίας. «Αναμένουμε να έχουμε ανάπτυξη, 20 με 25% καθώς υπάρχουν και νέες εταιρείες, όπως η Easy Jet και η Transavia και θα γίνονται και μερικά δρομολόγια παραπάνω», τόνισε ο Δημήτρης Μανδηλάρης και συνεχίζοντας ανέφερε πως «συνεπώς θεωρώ ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά και αυτή».
Ως προς το εσωτερικό, η σύνδεση με Θεσσαλονίκη, σταδιακά από τρεις φορές, θα γίνει τέσσερις και από τον Ιούνιο κάθε μέρα, όπως αναμένεται να συμβεί με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και με την Αθήνα για και από την οποία, θα υπάρχουν δύο δρομολόγια την ημέρα.

145 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply