ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτοεκτίμηση: το καλύτερο δώρο για κάθε παιδί!

0

ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ

«ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC» ΣΤΟ ELITE

Η ΙΔΕΑ του αθλητικού σωματείου ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC να διοργανώσει ημερίδα με θέμα: «Αυτοεκτίμηση και Αθλητισμό», σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας που πραγματοποιήθηκε στο «Elite» ήταν πρωτοποριακή, κι όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Στο πάνελ της εκδήλωσης ο Βασίλης Κονταργύρης, υπεύθυνος μπάσκετ του «Καλαμάτα BC», ο οποίος τόνισε πως ο Σύλλογος διαθέτει τμήματα τζούνιορ, παιδικό και αποτελεί ζωντανό κύτταρο που θέλει να κάνει και δραστηριότητες και έξω από τον αθλητισμό. Για τις αθλητικές υποδομές του Συλλόγου μίλησε και ο προπονητής, Αντώνης Κούτρης.

Στη συνέχεια οι επιστημονικοί συνεργάτες του ΚΕ.ΠΕ.ΨΥ. Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη και Ελένη Βλαχάδα επισήμαναν, μεταξύ άλλων, πως το καλύτερο δώρο στα παιδιά είναι η αυτοεκτίμηση και ό,τι χρειάζονται στήριξη και ενθάρρυνση, ενώ επισήμαναν ακόμη πως δεν υπάρχει τέλειος γονιός.  Αυτό το τελευταίο ελπίζω να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι παρευρισκόμενοι έχοντας και την ιδιότητα του γονιού.

Παρόντες στην εκδήλωση και οι αυτοδιοικητικοί Νίκος Μπασακίδης (πρόεδρος αθλητικού φορέα και Μανώλης Μάκαρης (επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας).

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις.

 

Θ.Π.

Leave a Reply