ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πεζοπορία του “Ευκλή» στο Άνω και Κάτω καρβέλι και συμμετοχή στο “Άναμμα της φωτιάς”

0

Πεζοπορία από το Άνω Καρβέλι έως το Κάτω Καρβέλι έχει προγραμματίσει για αύριο ο Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατικών Καλαμάτας «Ευκλής» καθώς και συμμετοχή των πεζοπόρων του Ευκλή στην αποκριάτικη εκδήλωση ”Το άναμμα της φωτιάς” στο Κάτω Καρβέλι.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, οι φυσιολάτρες του Ευκλή, θα πεζοπορήσουν σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές στα χωριά του Ταϋγέτου. Θα διασχίσουν το κατηφορικό μονοπάτι-καλντερίμι, που ενώνει τα χωριά Άνω και Κάτω Καρβέλι στο πλαίσιο μιας εύκολης και βατής διαδρομής, τριών ωρών συνολικά, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν και μικρά παιδιά.

Με το πέρας της πεζοπορίας, φτάνοντας στο Κάτω Καρβέλι, θα συμμετάσχουν στην αποκριάτικη εκδήλωση ”Το άναμμα της φωτιάς”, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρβελαίων ”Η Παναγιά η Σιδηρόπορτα” .

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Ίσσαρης και η Διοίκηση, προσκάλεσαν τον Σύλλογο και τα μέλη, να παρευρεθούν στο γλέντι τους, με ζωντανή μουσική και θα τους κεράσουν φαγητό και κρασάκι.

Ραντεβού στις 8:00 π.μ. από τα γραφεία του Συλλόγου, Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Κόστος 5 ευρώ (για την βενζίνη) και 2 (μέλη) ή 5 (μη μέλη) ευρώ για τον Σύλλογο. Πληροφορίες στο Έφορο πεζοπορίας Ανάργυρο Βλάχο (6947320585) και στο τηλ. του Ευκλή 27210 84844.

 

306 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply