ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποδηλατικές αποστολές σε Κρήτη και Ναύπακτο!

0

ΠΕΝΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΚ “ΕΥΚΛΗΣ”

Πέντε ποδηλάτες, δυο αποστολές! Δυναμικό παρόν των αθλητών του Ευκλή Καλαμάτας λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση ενός μεγάλου ποδηλατικού αγώνα που διοργάνωσε με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος, ο λόγος για τον «4ο Γύρο Αρφαρά-Πήδημα». Συγκεκριμένα πέντε καλαματιανοί ποδηλάτες θα τρέξουν σήμερα και αύριο σε αγώνες που γίνονται σε Κρήτη και Ναύπακτο.podhlates-eyklh-kolaz

Ειδικότερα, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά και στο ποδηλατικό διήμερο 18 και 19 Φεβρουαρίου με την επωνυμία «Ποδηλατικό Γύρο Χανίων» που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Τάλως Χανίων στα αγωνίσματα : ατομικής χρονομέτρησης (11χλμ.), ανάβασης (12 χλμ.) και αντοχής (100 χλμ.), με εκκίνηση και τερματισμό στα Χανιά θα συμμετάσχει ο Σταύρος Κανελλόπουλος εκπροσωπώντας τον καλαματιανό Σύλλογο ”Ευκλής”.

Στον αγώνα της Ναυπάκτου, την 4μελή αποστολή του «Ευκλή» αποτελούν οι Γιώργος Χριστοδουλάκης, Παντελεήμων Σταμάτης και Αλέξανδρος Ρούσσης. Οι τέσσερις ποδηλάτες θα αγωνιστούν την Κυριακή στον ποδηλατικό αγώνα «Σιρκουϊ Γαλατά» στην Ναύπακτο στα 50 χλμ.

«Η διοίκηση του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής εύχεται στους ποδηλάτες της καλή επιτυχία.»

Leave a Reply