ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Καλαμάτα το Final Four Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. του 35ου Κυπέλλου Ελλάδος 2017

0

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ Ν.Ο.Κ. ΣΤΟ PHARAE PALACE ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ Ν.Ο.Κ. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», ΣΑΚ «Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ», ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Οργανωτική σκυτάλη από την Κορινθία παίρνει σήμερα και αύριο η μεσσηνιακή πρωτεύουσα και ο Ν.Ο. Καλαμάτας, φιλοξενώντας μια σπουδαία σκακιστική εκδήλωση. Πρόκειται για το Final Four ΕΣΣΠΕΠ του 35ου Κυπέλλου Ελλάδος 2017, στο οποίο μετά από μια σειρά νοκ άουτ αγώνων που διεξήχθησαν το προηγούμενο διάστημα, προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν στο Final Four οι εξής ομάδες: Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας, Σπάρτης, Όμιλος Σκακιστών Καλαμάτας και «Ο Ποσειδών», ΣΑΚ «Ο Αργοναύτης» Κορινθίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Pharae Palace» και διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Τσιάλας.

Υπεύθυνη διοργάνωσης είναι η έφορος του Σκακιστικού Τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα ενώ να σημειωθεί πως τους αγώνες συνδιοργανώνουν οι Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» και Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ενώ στόχος του έτερου καλαματιανού Ομίλου, ΟΣΚ έχει προκριθεί (πρώτη σκακιέρα λευκά) και θ’ αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την σκακιστική ομάδα της Σπάρτης.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ώρα 17:00: Ημιτελικοί

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ώρα 10:00: Τελικός

Ώρα 14:30: Τελετή Λήξης – Απονομή Επάθλων

Leave a Reply