ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε… τρελούς ρυθμούς η Καλαμάτα που κερδίζει διαρκώς έδαφος με πολλούς επισκέπτες να προτιμούν την πόλη

0

Φαντασμαγορική και με συμμετοχή αρκετού κόσμου, ήταν η νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση που ξεκίνησε από την πλατεία Ταξιαρχών και μέσω της Αριστομένους, κατέληξε στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.
Εκεί, τα πληρώματα και όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, υποδέχθηκε ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος ντυμένος …διαφορετικός καουμπόι, καλωσόρισε με τον δικό του, ξεχωριστό και γεμάτο χιούμορ τρόπο του και το πολυπληθές κοινό.

nyxterinh-parelash-poympouras
Παρόντες φυσικά οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, να δηλώνει την ικανοποίησή του.  «Εδώ και πέντε χρόνια, ο Δήμος χρηματοδοτεί την οργάνωση αυτού του καρναβαλιού και η εξέλιξη, δικαιώνει όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας, ο οποίος στάθηκε στον, τουλάχιστον, διπλό σκοπό της διοργάνωσης! «Είναι μια εκδήλωση, η οποία προσφέρει στην πόλη, στην τουριστική ανάπτυξή της και την οικονομική της πορεία. Το ζητούμενο είναι γεμίζουν τα μαγαζιά από κόσμο και η ανταπόκριση για μια ακόμη φορά ήταν σημαντική! Τα καταστήματα ήταν γεμάτα και αυτό, μαζί με την ψυχαγωγία, είναι το κέρδος από αυτή τη σπουδαία αυτή εκδήλωση», δήλωσε ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάταξη του καρναβαλιού της Καλαμάτας, μόλις 5 χρόνια μετά την 1η διοργάνωση, σε ένα από τα 5 καλύτερα όλης της χώρας, σύμφωνα με το διαδικτυακό τόπο www.touristikosodigos.com

ΣΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
«Χαίρομαι που μπήκε στα 5 σημαντικότερα καρναβάλια της Ελλάδος και αυτό είναι πραγματικά σπουδαίο, ενώ σημαντική είναι και οι αναφορά σε καταστήματα της πόλης», δήλωσε ο δήμαρχος, ο οποίος κάλεσε τους πάντες να συμμετέχουν στις πολλές και πλούσιες εκδηλώσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.nyxterinh-parelash-2
Τη Δευτέρα, στο Πνευματικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός μεταμφίεσης και παντομίμας Deja Vu, στις 25 του μηνός ξεχωριστό αναμένεται το disco party στο ξενοδοχείο Elite ενώ την Κυριακή, είναι η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, την οποία θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος και θα πλαισιώσουν οι φωνές των Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Ήβης Αδάμου.
Σήμερα, ξεχωριστό ήταν το γαϊτανάκι για τα παιδιά στην κεντρική πλατεία, ενώ να σημειωθεί πως η νυχτερινή παρέλαση που παρουσίασε ο Σάββας Πούμπουρας, έκλεισε με συναυλία από το συγκρότημα 48 ώρες και τη Λουκία.

Leave a Reply