ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλειδώνει» η μετακίνηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου από τη Μεσσηνία στη Β΄ Αθηνών!

0

Κλείδωσε τελικά ως φαίνεται η υποψηφιότητα της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου, για τη Β΄Αθήνας, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να επιχειρεί να ανανεώσει το στελεχιακό δυναμικό της! Ήδη, νέα σε ηλικία στελέχη της παράταξης όπως ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης και άλλα μέλη του επικοινωνιακού τομέα και όχι μόνο, ανήκουν στη γενιά των 35ρηδων, όπως και η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας.
giannakopoylou-me-neoysΤο «πουλέν» λοιπόν του ΠΑΣΟΚ, η μεσσήνια πρώην βουλευτής, δικηγόρος και μητέρα τριών παιδιών, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο μεγάλο άλμα από τη Μεσσηνία, στη Β΄Αθηνών!
Πάντως δε γνωρίζουμε αν η ίδια έχει λάβει την οριστική απόφαση ή έχει… σκηνοθετήσει μετακίνησή της στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών, ερωτηθείσα όμως από την εφημερίδα «Karfitsa» δήλωσε ότι «αν σκηνοθετούσα Αριστοφάνη, θα έκανα πρωταγωνιστές σημερινούς υπουργούς». Ενώ για το αν και με ποιον υπουργό θα έπινε καφέ, είπε «άνετα» θα έπινε καφέ με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, «γιατί θεωρώ ότι ως νέες γυναίκες στην πολιτική θα είχαμε πολλά να συζητήσουμε και γιατί το χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται είναι εξαιρετικά σημαντικό για κάθε Έλληνα πολίτη».

nantia

Στην καθημερινότητά της η νεαρή πολιτικός «τρέχει» και δεν φτάνει για να προλάβει δουλειά, πολιτική και τρία παιδιά. Εξηγεί βέβαια πως: «χρόνος υπάρχει πάντα όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, αρκεί να βρίσκεις τις κατάλληλες ισορροπίες και να φροντίζεις ώστε ο χρόνος που αφιερώνεις σε κάθε δραστηριότητα να είναι ουσιαστικός και ποιοτικός. Άλλωστε, αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματική ανανέωση στην πολιτική, πρέπει να αφήσουμε πίσω τις λογικές των κατ’ επάγγελμα πολιτικών, των «κομματικών στελεχών» κ.ά. Ο πολιτικός πρέπει να έχει ένσημα, πρέπει να έχει δουλέψει. Αλλιώς πώς μπορεί να κατανοήσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και να προτείνει λύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

maksimosΑπό τις αναφορές της Νάντιας Γιαννακοπούλου δεν θα μπορούσε να λείψει αυτή για το σύζυγό της, γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Μάξιμο Μουμούρη. Η κα Γιαννακοπούλου ρωτήθηκε για το αν… θα άλλαζε ρόλους με τον σύζυγό της Μάξιμο και απάντησε εκτιμώντας ότι εκείνος θα πολιτευόταν στον προοδευτικό χώρο ενώ η ίδια θα σκηνοθετούσε τις Νεφέλες του Αριστοφάνη. «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά επίκαιρη κωμωδία στις μέρες μας και θα έδινα τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο υπουργικό συμβούλιο…», καταλήγει η κα Γιαννακοπούλου.

 

Leave a Reply