ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα και επίδειξη αθλητών σε Καλαμάτα και Κρεμμύδια του Παμμεσσηνιακού ΑΣ Καράτε

0

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Παρουσία δεκάδων αθλητών, συγγενών και φίλων έκοψε στις εγκαταστάσεις του την περασμένη Παρασκευή την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε.kor_0687

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, οι αθλητές του συλλόγου προσέφεραν θέαμα στους παρευρισκόμενους υπό τις οδηγίες των προπονητών, Γιάννη και Βαγγέλη  Μπούρα. Οι αθλητές έδειξαν πως διαθέτουν άρτια τεχνική κατάρτιση που συνοδεύεται από την απαιτούμενη μαχητικότητα και είναι έτοιμοι να φέρουν πολλές επιτυχίες για ακόμα μια φορά στη  Μεσσηνία στους προσεχείς αγώνες που θα συμμετάσχουν.

Στη συνέχεια έγινε αγιασμός από τον πάτερ Αθανάσιο  και ακολούθησε η κοπή της πίτας με την ταυτόχρονη παρουσίαση των φετινών στόχων του συλλόγου από τον προπονητή του, αλλά και από τον πρόεδρο του Παμμεσσηνιακού Αντώνη Γιουρτούμα. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του  συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του τόπου και οριοθέτησε την επόμενη μέρα για τον Παμμεσσηνιακό με την παρουσία του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 11 Μαρτίου και το ακριβώς επόμενο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων. Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του  Ευθύμιου Μπούρα  για την πολύτιμη και καθοριστική του παρουσία στο σύλλογο επί 40 συναπτά έτη. Στο τέλος ο πρόεδρος  ευχαρίστησε θερμά αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου, αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Το εν λόγω Κύπελλο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Συνδιοργανωτές θα είναι  ο Δήμος Καλαμάτας και οι Αθλητικοί Σύλλογοι Παμμεσσηνιακός και Ling Sung.

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας

στο παράρτημα στα Κρεμμύδια

Παρόμοιο σκηνικό και ανάλογη ανταπόκριση είχε η κοπή της πίτας  το Σάββατο  στο παράρτημα του Παμμεσσηνιακού   στα  Κρεμμύδια. Πλήθος κόσμου από την περιοχή, αλλά και από όλα τα χωριά του Δήμου  Πύλου Νέστορος έδωσε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με την παρουσία του  στο Θεμιστόκλειο Πνευματικό κέντρο. Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί πήραν ως δώρο φόρμες του Καράτε, αλλά και αγωνιστικό εξοπλισμό.karate-pita

Στην εκδήλωση στην Καλαμάτα παρευρέθη και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, που μεταξύ άλλων εξήρε την πολύχρονη και άκρως επιτυχημένη παρουσία του Παμμεσσηνιακού στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και του νομού, ενώ αναφέρθηκε και στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Καράτε  Νότιας Ελλάδος στην Καλαμάτα στις 11 του Μαρτίου στο κλειστό της “Τέντας” και τη σημαντικότητα των αγώνων για τη νεολαία της Καλαμάτας και συνάμα την τόνωση της τοπικής οικονομίας μέσα από την παρουσία 2000 και πλέον αθλητών, προπονητών και συνοδών στην Καλαμάτα.

159 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply