ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θετικός απολογισμός και το 2017 για τον τενίστα με αμαξίδιο Γιώργο Λαζαρίδη !

0

ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ “ELITE”

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ήταν γι’ άλλη μια φορά η αίθουσα του Elite στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποίησε ο αθλητής του τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης, παρουσιάζοντας τις δράσεις του για το 2016 καθώς και τον σχεδιασμό του για το 2017.

Για τη χρονιά που έφυγε μίλησε η Πωλίνα Φωτοπούλου καθώς και για τον προγραμματισμό για το 2017, ενώ ο Αριστομένης Νικολόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις του «Διαφορο-Ζώ», που ο Λαζαρίδης είναι πρόεδρος. 

Ακολούθησε ο Άρης Κορομηλάς, που παρουσίασε την σημαντική πρωτοβουλία του Γιώργου Λαζαρίδη το τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Αρχαία Μεσσήνη Open», παραθέτοντας ενδιαφέροντα στοιχεία που δείχνουν και το μέγεθος της επιτυχίας, αν σκεφτούμε ότι συμμετείχαν 40 αθλητές με τους συνοδούς τους από 10 χώρες (Δανία, Νορβηγία, Ουκρανία, Σουηδία, Τουρκία κ.ά.), ενώ βοήθησαν 18 εθελοντές. Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε ακόμα πως το 2ο τουρνουά θα γίνει στις 2/11/2017.

Στους χαιρετισμούς που έγιναν ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ξεπέρασε τον εαυτό του στα εγκώμια για την προσπάθεια του Γιώργου Λαζαρίδη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η πόλη χρωστάει στο Γιώργο και ότι θα γίνουν πράξεις όσα ο ίδιος ζήτησε. Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ήδη έχουν εγκριθεί 120.000 ευρώ από τον Δήμο για έργα προσβασιμότητας. 

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Οικονομάκου μίλησε κυρίως ως φίλη του Γιώργου, τονίζοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη της την προσπάθεια του.  Ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Νίκος Μπασακίδης, αφού εκθείασε τα όσα ο Γιώργος έχει καταφέρει, ζήτησε συγγνώμη  για όσα ακόμα δεν έγιναν και για τις παραλείψεις που υπήρξαν. 

Εκ μέρους του Μητροπολίτη Μεσσηνίας μετέφερε ευχές και ευλογία ο αιδεσιμότατος. Τελευταίος στη σειρά μίλησε ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, στην εκπομπή του οποίου ο Γιώργος πραγματοποιεί εμφανίσεις και θίγει ζητήματα που αφορούν τα ΑμεΑ.  Ο Σπύρος Χαριτάτος δήλωσε ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας του Γιώργου και είναι τιμή του που τον θεωρεί φίλο του , ενώ προέτρεψε τους χορηγούς για περαιτέρω συνεργασία και στήριξη στο Γιώργο και έκανε και μια πρόταση για τη διεξαγωγή τουρνουά τένις με αμαξίδιο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Η εκδήλωση έκλεισε όπως πάντα με τον Γιώργο να ευχαριστεί φίλους, συνεργάτες και όσους στηρίζουν την προσπάθειά του και για μια ακόμη φορά προέτρεψε να βγουν από τα σπίτια τους όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, τονίζοντας με τον τρόπο του τη σημασία της εξωστρέφειας πρωτίστως σε επικοινωνιακό επίπεδο. 

Όσο για το αγωνιστικό μέρος των δραστηριοτήτων του Γιώργου, οι υποχρεώσεις ξεκινούν δυνατά από το Μάρτιο με σειρά αγώνων στο εξωτερικό.  Η παρολυμπιάδα του Τόκιο, είναι ακόμη μακριά, αλλά ως τότε ο Γιώργος έχει ήδη στόχο να είναι παρών σε πολλές άλλες διεθνείς οργανώσεις.  Εύγε φίλε Γιώργο Λαζαρίδη.

 

Θ.Π.

 

Leave a Reply