ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βάρος στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων δίνει ο Δήμος ζητώντας παρεμβάσεις από την Αστυνομία

0

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα λόγω της αυξημένης κίνησης, αλλά και της κατάστασης των δρόμων που προκαλούνται κυρίως το καλοκαίρι και τα συχνά τροχαία ατυχήματα και στην περιοχή του, γνωστοποίησε στο νέο αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Παν. Πούπουζα, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημ. Καφαντάρης, ζητώντας τη συνδρομή του. 2%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae-%ce%bc%ce%b5Ο αστυνομικός διευθυντής, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, επέλεξε να συναντήσει όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του τόπου, προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα της κάθε περιοχής και να προσπαθήσει όπου μπορεί να τους βοηθήσει.
Ο Δημ. Καφαντάρης ευχήθηκε καλή πορεία και πρόοδο στο έργο του νέου διευθυντή και αφού αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας, επεσήμανε το σημαντικό ζήτημα της αστυνόμευσης της περιοχής που εντοπίζεται στην κυκλοφορία των οχημάτων και την παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ στάθηκε και στο θέμα την ενίσχυσης των Αστυνομικών Τμημάτων της Πύλου και της Κορώνης με επιπλέον προσωπικό.

ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΣΕΡΙΦΗ»

Ο κ. Πούπουζας δεσμεύτηκε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της αστυνόμευσης, υπογραμμίζοντας ότι  με τη σωστή ενημέρωση της Αστυνομίας θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε όποια περιστατικά προκύπτουν. Επίσης, ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη στέγαση του «τοπικού αστυνόμου» στο δημαρχείο της Χώρας, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή υποστηρικτική στη διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών της περιοχής. Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος έδωσε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου στο νέο διευθυντή τονίζοντας πως «συνεχίζουμε την αγαστή μας συνεργασία και την επικοινωνία με την Αστυνομία, έχοντας πάντα ως στόχους την ασφάλεια των πολιτών και την εξάλειψη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας».

 

224 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply