ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μεσσήνη φιλοξένει τον Μάιο τον τελικό του Πανελλήνιου Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης

0
  • ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
  • ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΣ «ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ»

Με τον Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο Μεσσηνίας «Αριστόδημο» να συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας από τη μια κι από την άλλη να φιλοξενία μια ακόμη σπουδαία αθλητική διοργάνωση, το άθλημα της Πάλης φαίνεται πως θα συνεχίζει να «γνωρίζει» λαμπρές ημέρες στη περιοχή μας.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 5 και 6 Μάιου 2017 στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Μεσσήνης θα φιλοξενηθεί ο Τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων. Συνδιοργανωτές Α.Π.Σ. «Αριστόδημου» που θα συμμετέχει με αρκετούς δικούς του αθλητές /τριες, θα είναι η ΕΛ.Ο.Π., ο δήμος Μεσσήνης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η είσοδος στους αγώνες θα είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/2017

Ώρα 18:00-19:00: Ιατρική Εξέταση-Ζύγιση-Κλήρωση

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/2017

ΏΡΑ 10:00: Έναρξη Αγώνων

Για τους αγώνες της Μεσσήνης η καταληκτική ημερομηνία για την δήλωση συμμετοχής των σωματείων είναι 28η Απριλίου 2017.

 

Τα προκριματικά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Προηγούνται, βεβαίως, τα προκριματικά του Πανελληνίου Παμπαίδων και Παγκορασίδων, τα οποία θα γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα το διήμερο 1 και 2 Απριλίου 2017 η Α’ Φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας πάλης θα γίνει στην Θεσσαλονίκη (τελική διορία συμμετοχών 24/3/2017) και το διήμερο 22 και 23 Απριλίου θα γίνει η Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Αθήνα (τελική διορία συμμετοχών 18/4/2017).

Στις 5 Μαρτίου η πρώτη

Γενική Συνέλευση του «Αριστόδημου»

Στο μεταξύ πλησιάζει και η ώρα για την πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Η ανακοίνωση πρόσκληση των ιθυνόντων αναφέρει: «Το Δ.Σ του Συλλόγου μας προσκαλεί όλα τα ιδρυτικά μέλη στην τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου στις 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 π.μ. με θέματα :

α) Την ψήφιση του προϋπολογισμού και του ισολογισμού του έτους 2016 και του 2017, αντίστοιχα.

β) Την έκτακτη εισφορά των μελών (χωρίς συγκεκριμένο ποσό), για τις οικονομικές ανάγκες της τροποποίησης του καταστατικού μας.

Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε όλα τα μέλη στην πρόσκλησή μας, για την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου αλλά και για την δική σας ενημέρωση.

Το Δ.Σ»

Leave a Reply