ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι επαγγελματίες χρήστες μουσικής κινούνται νομικά κατά της ΑΕΠΙ

0

Σε μαζική συσπείρωση καλεί τους εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης ( ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.) μετά και την πρόσφατη δημόσια αποκάλυψη για τα «έργα και ημέρες» της διαχειρίστριας … οικογένειας της ΑΕΠΙ!  

Επαγγελματίες που, όπως αναφέρει ο %ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b5%cf%80%ce%b9ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. σε σχετική του ανακοίνωση, εκβιαστικά υποχρεώθηκαν να καταβάλουν στην εν λόγω οικογενειοκρατούμενη … μη κερδοσκοπική Ανώνυμη Εταιρεία εκατομμύρια ευρώ και τους καλεί  σε μαζική συσπείρωση , με στόχο την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης και περιουσιακής ζημίας μας από τις – επίσημα , πλέον, αποκαλυφθείσες – παράνομες πρακτικές της ΑΕΠΙ.

“Η εν λόγω συσπείρωση αφορά στην αθρόα συμμετοχή των ζημιωθέντων συναδέλφων μας στην ( από τον ΠΑΣΚΕΔΙ συντονιζόμενη ) ομαδική νομική διεκδίκηση κατά της ΑΕΠΙ όλων των καταβληθέντων σε αυτήν ετήσιων «τελών» χρήσης μουσικής που επί χρόνια εισέπραττε από τα καταστήματα καφεστίασης πανελλαδικά με την άμεση συνέργεια , μάλιστα , επ’ αυτού της ελληνικής … Αστυνομίας και των Δήμων !paskedi-sima
Όσον αφορά στην από εδώ και στο εξής καταβολή «μουσικών δικαιωμάτων» , ο ΠΑΣΚΕΔΙ ενημερώνει τα Μέλη του ότι ( στις τυχόν περιπτώσεις που θεωρούν εύλογη την πληρωμή μιας τέτοιας χρέωσης ) είναι νομικά ασφαλέστερο να την καταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων , παρά στην υπόψη ( καταληφθείσα «με τη γίδα στην πλάτη» ) Α.Ε. με … μετρημένες μέρες ζωής”, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σημερινή ανακοίνωσή του Συνδέσμου.

Leave a Reply