ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πίτα και βραβεύσεις σε αθλητές και μέλη από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας

0

ΜΕ ΤΟ 9ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ …ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!

 

Με το 9ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιπέδων να είναι προ των πυλών, καθώς απομένουν λιγότερου από 30 ημέρες για την πραγματοποίησή του, ο ΟΑΚ έκοψε βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά.

Παρουσία μελών, αθλητών και εκπροσώπου του δήμου Καλαμάτας έκοψε την έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας το περασμένο Σάββατο στο «Mangiona» στη Μαρίνα Καλαμάτας.

Το δήμαρχο Καλαμάτας εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Αμαξοστασίου και Πρασίνου Αθανάσιος Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης οι οποίοι ευχήθηκαν στον σύλλογο τα καλύτερα εκφράζοντα παράλληλα τη στήριξη του Δήμου.20170218_143839

Κατά την διάρκεια της γιορτής για την πολυετή προσφορά του  στον Όμιλο τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Ο.Α.Κ., ιατρός-γαστρεντερολόγος Γεράσιμος Κουνάδης, ενώ επίσης βραβεύτηκαν οι αγωνιστικές ομάδες ανδρών και γυναικών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής το 2016 τις οποίες αποτελούν οι Β. Χριστόπουλος, Χ. Χριστόπουλος, Π. Καρελάς, Ν. Γαλάνης, Α. Κουλουμπού, Σ. Καρκαλή καθώς επίσης και ξεχωριστά οι αθλήτριες Αγγελική Κουλουμπού και Γκέρη Ασένοβα που κατέκτησαν την 4η θέση στις κατηγορίες τους στο Masters των καλύτερων αθλητών τζούνιορς της Πελοποννήσου.

Ο κ. Μπασακίδης χαιρετίζοντας την εκδήλωση, εξήρε για άλλη μια φορά το έργο του Ο.Α. Καλαμάτας που «προάγει το άθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πόλη μας» δίνοντας συγχαρητήρια στην διοίκηση διαχρονικά, την προπονητική ομάδα και τους αθλητές.20170218_143309

Ο πρόεδρος του ομίλου, Διονύσης Λαμπρόπουλος, ευχαρίστησε εκτός από τους εκπροσώπους του δήμου και τους γονείς αθλητών και τα μέλη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν διαχρονικά στο έργο του συλλόγου, και ευχήθηκε στους αθλητές μια εξίσου καλή και παραγωγική πορεία για το τρέχον έτος.

Σε ό,τι αφορά το 9ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιπέδων φέτος η επιτυχημένη σειρά αναβαθμίζεται και με 4η κατηγορία επιπέδων στους άνδρες! Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει η προκήρυξη και φυσικά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση.

 

Leave a Reply