ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολλά πρόσωπα και διάχυτη αισιοδοξία στην πίτα της Α.Λ.Α. Καλαμάτας

0

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΙΜΟΥ «ΓΑΛΑΝΗ» ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

Σε κλίμα γιορτινό και αισιόδοξο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Λ.Α. Καλαμάτας το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της λέσχης, όπου παράστησε σύσσωμη η διοίκηση, πολυάριθμοι οδηγοί, φίλοι και υποστηρικτές. Τυχερός της πίτας, ο Αθανάσιος Σιψάς, μέλος της Λέσχης, ο οποίος κέρδισε μια αγωνιστική άδεια οδήγησης διάρκειας ενός έτος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Γιώργος Γκούμας εκ μέρος της παράταξης «Νέο Επιμελητήριο» οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμούς εκφράζοντας την στήριξή τους στην προσπάθεια της Λέσχης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και γιός του αείμνηστου Σίμου «Γαλάνη» Κατσαρού, Γιώργος, ο οποίος όπως και οι προαναφερθέντες κατά τον χαιρετισμό του εξέφρασε την στήριξη προς τη λέσχη και στο σημαντικό έργο που έχει κληθεί να φέρει σε πέρας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Γιώργος Κατσαρός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τον χαιρετισμό και αποδεχόμενος αναμνηστική πλακέτα από την διοίκηση, προς τιμήν του αείμνηστου πατέρα του ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ένας από τους πρώτους προέδρους της Λέσχης.

Ακολούθως, ο νέος πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την προσέλευση αρκετού κόσμου στην εκδήλωσης της λέσχης και των πολλών αγωνιζόμενων και φίλων ενδεικτικό της αποδοχής που χαίρει η νέα διοίκηση, η προσπάθεια της οποίας επικεντρώνεται στην προαγωγή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα

Να σημειωθεί πως το διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου, η ΑΛΑΚ έχει ανέλαβε την διοργάνωση αγώνα χωμάτινου Κυπέλλου, ενώ παράλληλα οι διοικούντες συνεχίζουν τις ζυμώσεις για την ανάληψη κι άλλων οργανώσεων και αγώνων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

138 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply