ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο βάθρο των νικητών στην S1 και S2 στο Scramble οι Θεοδώρου, Μούγιος και Μπουρίκας της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

0

ΣΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΟΤΟΕ

Η πόλη των Μεγάρων φιλοξένησε τις απονομές των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Νότιας Ελλάδας της AMOTOE για την αγωνιστική περίοδο του 2016. Στη γιορτή της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και των Επιτροπών Enduro και Motocross βραβεύθηκαν οι διακριθέντες αναβάτες των πρωταθλημάτων Νοτίου Ελλάδος στις κατηγορίες Enduro, Motocross και Scramble.

Στιγμιότυπο από την απονομή στην S2 κατηγορία SCRAMBLE, με τον Αθανάσιο Μούγιο στην 3η θέση και στην 4η τον Ευάγγελο Μπουρίκα

Στιγμιότυπο από την απονομή στην S2 κατηγορία SCRAMBLE, με τον Αθανάσιο Μούγιο στην 3η θέση και στην 4η τον Ευάγγελο Μπουρίκα

Στην γεμάτη αίθουσα «Στρατουδάκειον» στην πόλη των Μεγάρων, το μεσσηνιακό «άρωμα» ήταν έντονο αφού την πόλη μας εκπροσώπησαν αθλητές του Αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. η οποία το 2016 έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο εβρισκόμενη αρκετές φορές στην κορυφή των βάθρων των πρωταθλημάτων. Σε συλλογικό επίπεδο η ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. αναδείχθηκε πρώτη στην βαθμολογία Σωματείων στο πρωτάθλημα Scramble, ενώ σε ατομικό επίπεδο οι εμφανίσεις των Θεοδώρου, Μούγιου, Μπουρίκα, Σπύρη και Τενέντε ξεχώρισαν!

Τη μεγαλύτερη διάκριση της χρονιάς είχε στο Scramble ο Ανδρέας Θεοδώρου, όπου κατέκτησε την 2η θέση της S1. Την δεύτερη καλύτερη επίδοση της χρονιάς είχε επίσης στο Scramble ο Αθανάσιος Μούγιος ο οποίος στην κατηγορία S2 αναδείχθηκε 3ος, ενώ στο ίδιο πρωτάθλημα, στην κατηγορία S2, την 4η θέση κατέκτησε ο Ευάγγελος Μπουρίκας.

Με τη σημαία της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. αγωνίζεται και ο Γιώργος Σπύρης, ο οποίος τερμάτισε στην 5η θέση (θα μπορούσε και λίγο παραπάνω αν ήταν πιο τυχερός) του πρωταθλήματος Νοτίου και την MX2 κατηγορία. Την ίδια θέση στην MX1 κατηγορία του Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδος κατέλαβε ο Ευάγγελος Μπουρίκας.

Την 4η θέση στην κατηγορία MX65 του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος κατέλαβε o νεαρός Παναγιώτης Τενέντες.

Την ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. στις απονομές εκπροσώπησαν οι Θεοδώρου, Μπουρίκας και Μούγιος ενώ απόντες από την τελετή ήσαν οι Γιώργος Σπύρης και ο νεαρός Παναγιώτης Τενέντες.

Σ.Τριάντου

 

Leave a Reply