ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φαντασμαγορικό το 157ο Καρναβάλι της Μεσσήνης έριξε αυλαία κλέβοντας τις εντυπώσεις!

0

Αμείωτο παραμένει το κέφι στη Μεσσήνη, εκεί όπου χτυπά η καρναβαλιού της Μεσσηνίας! Ένα καρναβάλι ξεχωριστό, που μετρά 157 χρόνια ζωής και έριξε αυλαία με απόλυτη επιτυχία, ενώ μαζί του, ολοκληρώθηκαν οι πλούσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις του νομού!

messh
Ξεχωριστός για μια ακόμη χρονιά, ήταν ο λόγος του βασιλιά καρνάβαλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, καυτηρίασε την τρέχουσα πολιτική σκηνή!  “Ο ταύρος μας κατέβηκε από την Αρχαία τη Μεσσήνη, ξεδίψασε στον Πάμισο, καρνάβαλος να γίνει, πέρασε από την Καλαμάτα, για το νεογνό το καρναβάλι και με δάκρυα στο Νησί επέστρεψε, τη μάσκα του να βάλει! Μας πήραν  και τις υπηρεσίες, Δικαστήρια, ΟΤΕ και Εφορίες, μαράζωσαν πόλεις και επαρχίες από των υπουργών τις… Πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ και φόρους, κόβουν συντάξεις, χάνουν ψηφοφόρους, σκίσαν μνημόνια, Μέρκελ , Γερμανία, ρε ψευταράδες ΣΥΡΙΖαιοι, τι μεγαλομανία; Βάλανε χέρι στους αγρότες, έκοψαν επικουρικά και το ΕΚΑΣ αναξιόπιστος ο Τσίπρας ο φαφλατάς!

karnavalos

Έχει τους ΑΝΕΛ για δεκανίκι, τους πουλάει και αμερικανιλίκι… Τούτοι ‘δω δεν έχουν μπέσα, με τον αρχηγό τους τον μπουχέσα!”
Παρόντες, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων όλου του νομού και φυσικά αμέτρητος κόσμος, από την πόλη και τα γύρω χωριά, που παρακολούθησαν την ξεχωριστή παρέλαση και τις εκδηλώσεις που διήρκεσαν πολλές ώρες, μετατρέποντας την πόλη σε ένα απέραντο πάρτυ!

nikas-tswnhs

Leave a Reply