ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βράζει και το νέο αίμα» της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. που …με το «καλημέρα» στα Γιαννιτσά πλασάρεται στα μετάλλια!

0
  • 3ος στην «παρθενική» του εμφάνιση στην MX65 ο 12χρονος Καμαρινός Παυλόπουλος!
  • 6ος τερμάτισε στην κατηγορία MX85 ο Σωτήρης Πασπαλιάρης!

Με δυο αθλητές «έτρεξε» η ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross που έγινε στα Γιανιτσά με οικοδεσπότη Σύλλογο τον Ο.Φ.Μ.Γ.motocross-giannitsa

Το «νέο αίμα του» αθλητικού Σωματείου ο πολλά υποσχόμενος 12χρονος Καμαρινός Παυλόπουλος (3-3) έτρεξε στην κατηγορία MX65 (ηλικίες από 8 έως 12 ετών) κατορθώνοντας στην «παρθενική» του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες να τερματίσει 3ος!

Στην κατηγορία MX85 με το «λάβαρο» του καλαματιανού Σωματείου αγωνίστηκε ο 14χρονος (γεν. 2003) Σωτήρης Πασπαλιάρης. Η εικόνα του θετική και παρότι δεν μπήκε στα κύπελλα της πρώτης τριάδας έλαβε ωστόσο μετάλλιο για τον τερματισμό του στην 6η θέση αφήνοντας επίσης υποσχέσεις για το εγγύς μέλλον. Άλλωστε το Motocross κυλά στο αίμα του…καθότι γιος του ιδιοκτήτη της πίστας MX Park ARGOS!

Για την ιστορία νικητές στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος αναδείχθηκαν στην κατηγορία ΜΧ1, ο περσινός πρωταθλητής, Παναγιώτης Κουζής, στην ΜΧ2 ο Γιάννης Τουρατζίδης, στην ΜΧ2Τ ο Ανδρέας Ανδρέου, στην ΜΧOPEN ο Σταμάτης Δημολιάννης, στην ΜΧ85, ο Αντώνης Σάγμαλης και, τέλος, στην ΜΧ65 ο Νικόλαος Κανελλόπουλος!

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος θα γίνει το διήμερο 11-12 Μαρτίου 2017 στην Χαλκίδα!

 

Σ.Τριάντου

322 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply