ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χωρίς εκπλήξεις οι δημαιρεσίες στο Δήμο Τριφυλίας

0

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Τριφυλίας, με τον Γιάννη Καλκαβούρα, να είναι εκ νέου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιπρόεδρος από τη Μείζονα Μειοψηφία αναδείχθηκε ο Καλλίνικος Κυριακουλοπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει θητεία πρώτη φορά στο προεδρείο του Σώματος. Ο νέος αντιπρόεδρος συγκέντρωσε 20 ψήφους υπέρ και 5 λευκά ψηφοδέλτια.  Γραμματέας του Συμβουλίου εξελέγη ο Μπάμπης Καλογεροπουλος με 20 υπέρ και 4 λευκά. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος της διαδικασίας ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ασημακοπουλος από την παράταξη Ανδρινόπουλου, έστειλε επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, ενώ νέα δεδομένα υπήρξαν και στην Οικονομική Επιτροπή και εκείνη που αφορά στην Ποιότητα Ζωής.
Τακτικά μέλη αναδείχθηκαν οι: Τάσος Αδρακτάς, Γιώργος Τσακανικας, Θεόδωρος Τσαλαμανδρης, Βασίλης Παπαθεοδοσιου και από την αντιπολίτευση οι Στάθης Ανδρινοπουλος και Ιωάννα Μαραβελή.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τακτικά μέλη αναδειχθήκαν οι: Αναστάσιος Πούλος,  Δημήτρης Χρονόπουλος, Παναγιώτης Τσίγγανος και ο κ. Μπουγάς και από την μειοψηφία οι Ηλίας Κουτρουμπης και Σωτήρης  Μπακούρος.

ΓΙΑΝΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

237 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply