ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νικηφόρα εμφάνιση (1-0) του Καλονερού στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας

0

Όλα κρίθηκαν στο 69ο λεπτό!

Με νικηφόρο τρόπο έληξε για τον Παντριφυλιακό Καλονερού το τοπικό ντέρμπι το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με αντίπαλο τον Ηρακλή Κυπαρισσίας και σκορ 1-0.

Στο πρώτο 45λεπτό του αγώνα οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες με γρήγορη κυκλοφορίας της μπάλας πάνω από το κέντρο και τις αξιοσημείωτες φάσεις να παίζονται στο 19ο και στο 34ο λεπτό και τις αντιδράσεις της αντίπαλης ομάδας άμεσες! Ισότιμες ευκαιρίες είχαν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι καθώς το Καλονερό «απαντούσε» σε κάθε επιθετική ενέργεια των αντιπάλων, με Κορακοβούνη, Λαχανά, Γαλάνη και Κουτσούλη ενώ μια δυνατή ευκαιρία έχασε ο Ντέρκα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που τελικά έληξε άνευ γκολ (0-0).

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε εκατέρωθεν αν και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν τις απαιτούμενες ρυθμίσεις βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Γιάννη Κορμπή, τον Θ. Βλάμη και προς το τέλος τον Παρ. Μαδούρη αλλάζοντας τις μέχρι τότε ισορροπίες.

Η υπεροχή των γηπεδούχων, ωστόσο, κρίθηκε σε μια δυνατή ενέργεια κοντά στην μικρή περιοχή καθώς ο Μητρόπουλος στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης σούταρε στα δίχτυα του Πανταζέλου κάνοντας το 1-0 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Από την πλευρά του Ηρακλή καλές ήταν οι ευκαιρίες του Αρβανίτη, Γεωργαλή ενώ προς το τέλος τραυματίστηκε ο Καρκάλης ο οποίος χρειάστηκε την φροντίδα της ιατρού στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τραυματίας από το Καλονερό από ενέργεια ήταν ο Θ. Βλάμης χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει.

  • Καλή η διαιτησία των Τουρλομούση Ν., Μανιατέα Μ. και Κομπιλίρη Π., παρουσία μάλιστα στο γήπεδο πολλών φιλάθλων.

ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Νικολόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος, Μαντζούνης, Γαλάνης, Μαρίνης Ι., Ντέρκα, Βλάμης Παν., Κορακοβούνης, Μητρόπουλος Γ., Λαχανάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πανταζέλος, Κονόμης, Αρβανίτης, Δημητρακάκης, Μούζης, Καρκάλης, Γεωργόπουλος, Σαμπαζιώτης, Σφαλτός, Αναγνωστόπουλος.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

103 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply