ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαγευτικές οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του «Grace Kalamata» που θα κατασκευαστεί στη Βελίκα!

0

Με μεγάλη ικανοποίηση οι μεσσήνιοι πριν χρόνια, άκουσαν την είδηση της ανέγερσης μια υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στη Βελίκα, που θα ανήκει στη γνωστή ξενοδοχειακή αλυσίδα «Grace Hotels».
Η μεγάλη εταιρεία, μετά τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, σχεδιάζει να κατασκευάσει δύο ακόμη ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα, το Grace Kalamata  στη Μεσσηνία και το Grace Kea στην Τζια, τα οποία θα λειτουργήσουν τα επόμενα χρόνια.

grace-1

Η νέα μεγάλη επένδυση των Grace Hotels στη Μεσσηνία, θα υλοποιηθεί σε μεγάλη έκταση στην παραλία της Βελίκας (20 χλμ. απόσταση από την Καλαμάτα) και θα αποτελείται από 5άστερο ξενοδοχείο με 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόρια, δύο bars, spa, αίθουσες συνεδρίων και 20 βίλες.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στον επίσημο διαδικτυακό τόπο  www.gracehotels.com όπου διαφημίζεται ήδη ο νομός, με πανέμορφες φωτογραφίες από τη Μεσσηνία και ειδικά την Καλαμάτα, το ξενοδοχείο προσφέρει θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και τον Ταΰγετο, σε μια περιοχή πλούσια σε πολιτισμό και ιστορία, η οποία προσφέρει πολλά για τους επισκέπτες που μπορούν να απολαύσουν, από τη γραφική παραθαλάσσια πόλη της Πύλου και το ανάκτορο του Νέστορα, μέχρι και τις πανέμορφες ιστορικές πόλεις του Ναυπλίου και της Μονεμβασιάς που είναι επίσης σχετικά κοντά και φυσικά, πολλές μαγευτικές παραλίες.
Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του ξενοδοχείου που θα λειτουργήσει στη Βελίκα, είναι πραγματικά μαγευτικές!

grace-4 grace-5

grace-6 grace-7

 

 

Leave a Reply