ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαιρετικές εμφανίσεις και σίγουρες προκρίσεις στο Πανελλήνιο για τρεις καλαματιανούς!

0

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Ο. ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ 2017
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ την πρόκριση φαίνεται πως έχουν πάρει οι αθλητές του Άθλου Καλαμάτας με τις εξαιρετικές καλές εμφανίσεις τους στον προκριματικό αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τραμπολίνο 2017. Ενώ μετάλλια αν και πρωτοεμφανιζόμενοι απέσπασαν οι αθλητές του Άθλου Καλαμάτας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Γ΄ Περιφέρειας που επίσης έγινε στην Αμαλιάδα.athlos-kalamatas
Οι αγώνες έγιναν στην Αμαλιάδα την Κυριακή 5 Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα, ο Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας συμμετείχε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με τους αθλητές /τριες:
Επίπεδο 1
• Μητσέσης Κωνσταντίνος Ασημένιο μετάλλιο στο Τραμπολίνο
• Τριγκιλίδας Ιωάννης Χάλκινο μετάλλιο στο Τραμπολίνο
• Ποντίκη Ζέτα 5η θέση στο Τραμπολίνο
Επίπεδο 2
• Αγγελάκου Αριάδνη Χρυσό μετάλλιο Τραμπολίνο
Επίπεδο 4
• Σκορδιά Σοφία Χρυσό μετάλλιο στο Τραμπολίνο
• Κρητικάκης Παναγιώτης Χρυσό μετάλλιο στο Τραμπολίνο
• Μητσέσης Ευάγγελος Χάλκινο μετάλλιο στο Τραμπολίνο

Εξαιρετικές εμφανίσεις και
σίγουρες προκρίσεις στο Πανελλήνιο

Δυναμική ήταν η παρουσία του καλαματιανού ομίλου και στον προκριματικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο 2016. Τον Γ.Ο. Άθλο Καλαμάτας εκπροσώπησαν ο Πρωταθλητής Ελλάδας 2016 (3η συνεχόμενη φορά) Απόστολος Κουταβάς στην Κατηγορία Ανδρών, ο Ανδρέας Αγγελάκος στην κατηγορία Παμπαίδων και η Ζαχαρένια Σκορδιά στην Κατηγορία Παγκορασίδων.
athlos-kalamatas-2
Υπερηφάνεια και σιγουριά
Βασίλη Αγγελάκου

Υπερήφανος για τους αθλητές του δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του ΓΟ Άθλος, Βασίλης Αγγελάκος: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, για την προσπάθειά τους. Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές μας και τα πήγαν περίφημα, παίρνοντας και μετάλλια.
Στον προκριματικό αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος αν και περιμένουμε τα αποτελέσματα, πιστεύω ότι οι περισσότεροι αθλητές μας έχουν πάρει πανηγυρικά την πρόκριση.»

116 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply