ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόκριση στο Πανελλήνιο διεκδικεί η Έφη Ρεμπάκου του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας

0

ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΓ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεκδικεί η καλαματιανή αθλήτρια Έφη Ρεμπάκου, η οποία θα δώσει το παρόν φορώντας για πρώτη φορά επίσημα τα χρώματα του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας, στον οποίο πήρε μεταγραφή! rempakoy-efh-rythmikos-omilos
Η νεαρή αθλήτρια του ΡΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μέσω του προκριματικού αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής των κατηγοριών Νεανίδων και Γυναικών που θα γίνει το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού.
Η Ρεμπάκου είναι Νεάνιδα δεύτερης χρονιάς και στον επερχόμενο αγώνα πρόκειται να αγωνιστεί και στα τέσσερα όργανα (στεφάνι, μπάλα, κορύνες και κορδέλα), αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως θα εμφανιστεί σε επίσημο αγώνα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αποχής, λόγω της αναμονής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της από καλαματιανό σωματείο.
«Η νεαρή αθλήτριά μας θα αγωνιστεί σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, όπου κρίνεται η πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Απρίλιο. Ως σωματείο πιστεύουμε στην αθλήτριά μας και εφόσον δώσει τον καλύτερό της εαυτό σίγουρα θα τα καταφέρει, είναι άλλωστε πολύ καλά προετοιμασμένη» εξήγησε η προπονήτριά της κα Μανέτα.
Την αθλήτρια θα συνοδεύσουν στην Αθήνα οι προπονήτριες Χριστίνα Μανέτα και Κατερίνα Κολοβού καθώς και η χορογράφος του Συλλόγου, Βάσια Αναγνωστοπούλου. Η αποστολή αναχωρεί την Παρασκευή.

Σ.Τρ.

578 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply