ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με το «Θωμαΐδειο βραβείο» του ΕΜΠ τιμήθηκε ο καλαματιανός Παναγιώτης Παπαντωνίου!

0

ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το “Θωμαΐδειο βραβείο” απονεμήθηκε σε επιλεγμένες εργασίες που δημοσιεύθηκαν κατά την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά, το οποίο συνοδεύεται με ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από το κληροδότημα, μεταξύ των οποίων και η εργασία ενός καλαματιανού διδάκτορα!
Τo «Θωμαϊδειο Βραβείο» απονέμετε στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οποίοι δημοσίευσαν εργασία, με ή χωρίς συν-συγγραφείς κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2016) είτε σε επιστημονικά περιοδικά που περιλαμβάνονται σε έγκριτες βάσεις δεδομένων (π,χ. Soopus, Science Citation Index Expanded) είτε σε πρακτικά συνεδρίων με πλήρες κείμενο μετά από κρίση.
Ανάμεσα στους βραβευθέντες επιστήμονες του ΕΜΠ με το “Θωμαϊδειο βραβείο” για το έτος 2016 βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο Παναγιώτης Παπαντωνίου.
papantonioy-ergasia
Ο 32χρονος καλαματιανός Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός βραβεύτηκε συγκεκριμένα για την εργασία με τίτλο «Assessment of driving simulator studies on driver distraction», η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Advances in Transportation Studies», με συγγραφείς τους Γ. Γιαννή και Ε. Παπαδημητρίου.

Αναφορά στο βραβείο γίνεται και στον παρακάτω σύνδεσμο:

papantonioy-anafora-se-site

Leave a Reply