ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια 7η θέση στο Πανελλήνιο Enduro και μια 9η θέση στο Νοτίου Enduro

0

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.
Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ του Πανελληνίου πρωταθλήματος, με την ΛΕ.Μ.Μ. σε οργανωτικό ρόλο, δυο ειδικές με διαφορετική φιλοσοφία που αν και εκ πρώτης φάνταζαν εύκολες είχαν τελικά αρκετές δυσκολίες και ειδικότερα η Enduro, έσπειρε πολλά χαμόγελα και ελπίδες για καλύτερο μέλλον στους αγώνες ENDURO!
Δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν στα Μέγαρα πραγματοποίησαν δυο αθλητές του Αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. που στην έναρξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος Enduro και στο Νοτίου Ελλάδος Enduro, απέσπασαν μια 7η και μια 9η θέση.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro ξεκίνησε στα Μέγαρα με την ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. να δίνει το παρόν στην απαιτητική κατηγορία Ε1 με τον Παναγιώτη Θερίο, ο οποίος έτρεξε σε πανελλήνιο αγώνα μετά από χρόνια απουσίας και κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση.
Στο αγώνα του Πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος που έγινε την ιδία ημέρα, στην κατηγορία Ε3 συμμετείχε ο Διονύσιος Δημόπουλος. Ο Δημόπουλος μετρούσε επίσης χρόνια απουσίας από την ενεργό δράση καθώς δεν έχει αγωνιστεί από το 2007 και την Πάτρα, όταν τότε ήταν πρωταθλητής, και ξαναπατώντας γκάζι κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση!

Leave a Reply