ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance»

0

Mε επιτυχία ολοκλήρωσε την διαδικασία επιλογής 40 νέων φοιτητών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance, που διοργανώνει το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Ο Διευθυντής του ΠΜΣ Καθηγητής Στ. Γιακουμάτος, καλωσορίζοντας τους Μεταπτυχιακούς φοιτητές στάθηκε στην μεγάλη ανταπόκριση πού είχε το ΠΜΣ στην κοινωνία και στο γεγονός ότι προσέλκυσε υποψηφίους με υψηλά προσόντα και σπουδές τόσο σε Πανεπιστήμια όσο και σε ΤΕΙ. Υπογράμμισε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση, όπως και την προηγούμενη χρονιά, να αποκλείσει υποψηφίους, που με βάση το προφίλ τους, θα γίνονταν δεκτοί σε οποιοδήποτε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.
Στην εναρκτήρια συνάντηση δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους μεταπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι στην συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος όπου θα περάσουν τους επόμενους 18 μήνες των σπουδών τους.
Η επόμενη πρόσκληση για νέους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance προβλέπεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2017.

259 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply