ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

47 συλλήψεις στην Πελοπόννησο από την επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας

0

47 συλλήψεις είχε ως αποτέλεσμα η τελευταία ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά, προσήχθησαν 115άτομα, από τα 811 στα οποία και έγινε έλεγχος. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 62) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 289 παραβάσεις.
Από την επιχείρηση «σκούπα» που στοχεύει στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, κατασχέθηκαν, λαθραία τσιγάρα, κυνηγετικό όπλο και χρήματα.
Στη Μεσσηνία, συνελήφθησαν 10 άτομα, μεταξύ των οποίων ένας για κλοπή, στη Λακωνία 11, από 10 σε Αργολίδα και Κορινθία και 6 στην Αρκαδία, οι οποίοι θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις των 5 νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και πως παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλους τους νομούς.

 

Leave a Reply