ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να χαρίσουμε δύναμη και λάμψη σε καρκινοπαθείς γυναίκες που έχουν ανάγκη!

0

● ΤΟ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», ΤΑ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ «PANTENE» ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
● 20 ΜΕ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΝ ΤΗΣ PANTENE ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

«ΧΑΡΙΣΤΕ τα μαλλιά σας, χαρίστε δύναμη σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη». Η καμπάνια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” σε συνεργασία με τα “ΑΒ Βασιλόπουλος” και την Pantene ταξιδεύει ξανά φέτος στην Ελλάδα! Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης των καρκινοπαθών γυναικών μέσω των event κοψίματος μαλλιών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, την οποία είχε αγκαλιάσει η κοινωνία της Καλαμάτας με μεγάλη θέρμη πέρυσι και φέτος η έκκληση για βοήθεια από την πόλη μας είναι ακόμη μεγαλύτερη και σε διάρκεια!

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
«Ο κόσμος και ειδικότερα οι γυναίκες της Καλαμάτας πέρυσι είχαν αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια και δεν είναι τυχαίο που φέτος το βαν της Pantene θα βρεθεί στην πόλη μας τόσες ημέρες!», μας δήλωσε φανερά υπερήφανη για το περσινό αποτέλεσμα και ενθουσιασμένη που για ακόμη μια φορά συμμετέχει στην σημαντική αυτή προσπάθεια, η Κέλλυ Φερέτου, υπεύθυνη για το event της Καλαμάτας. «Πέρυσι έγινε για πρώτη φορά στην Καλαμάτα, διήρκησε δυο ημέρες, που Πανελλαδικά ήρθε πρώτη σε κοτσίδες! Θυμάμαι πως όταν μας ενημέρωσαν στο τέλος πως η Καλαμάτα ήρθε πρώτη ένοιωσα μεγάλη χαρά! Άλλη μια φορά που η πόλη μας, καθώς το έχω δει και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις, έδειξε την ευαισθησία της.feretoy-kelly
Στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις όπου είχαν ανάλογα event με γνωστούς καλεσμένους δεν είχαν ανάλογη απήχηση, τους ξεπεράσαμε συλλέγοντας μέσα σε δυο ημέρες 90-100 κοτσίδες! Ο κόσμος μας ζητούσε να έρθει και την επόμενη ημέρα μετά το πέρας της δράσης αλλά δεν ήταν δυνατόν! Λόγω της μεγάλης αυτής ανταπόκρισης, φέτος και μόνο στην Καλαμάτα, η δράση θα γίνει για πέντε ημέρες, ενώ σε όλες τις άλλες πόλεις θα διαρκέσει έως τρεις ημέρες»
, μας εξήγησε η κα Φερέτου.

ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Το ειδικό βαν της «Pantene» θα παραμείνει στην πόλη μας για πέντε ημέρες, από Δευτέρα 20 έως Παρασκευή 24 Μαρτίου, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, μπροστά από το κατάστημα “ΑΒ Βασιλόπουλος” που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Ψαρών. Εκεί η Κέλλυ Φερέτου, μια ακόμη κουπέρ και φυσικά η ομάδα hair stylists της «Pantene» θα κόβει τα μαλλιά των δωρητριών και δωρητών (εφόσον διαθέτουν μαλλιά έως και 20 εκατοστά μακριά!), χαρίζοντας τους ένα αναμνηστικό δώρο!
Σε ό,τι αφορά στην διαδικασία, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τα «ΑΒ Βασιλόπουλος» και το «Pantene», καλούν τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Πώς; Να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το «Άλμα Ζωής» και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών. pantene
Να διευκρινίσουμε πως οι δωρήτριες θα πρέπει να έχουν μαλλιά μήκους τουλάχιστον 20 εκατοστών και να είναι άβαφα ή διαφορετικά βαμμένα με φυτικές βαφές. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα επιδοτήσουν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.
● Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε πέρυσι και «τρέχει» ξανά φέτος σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος», επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.almazois.gr.

Σίσσυ Τριάντου

Leave a Reply