ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας διοργανώνει το 9ο Open Επιπέδων με έναρξη 24 Μαρτίου

0

ΜΕ 4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!


Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ
σειρά ανοιχτών τουρνουά τένις, τα οποία κατηγοριοποιούνται με βάση το πραγματικό επίπεδο παικτών, μπαίνει στην 5η της χρονιά! Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας προκηρύσσει το 9ο Open Επιπέδων με έναρξη 24 Μαρτίου 2017!
Πλέον με 4η κατηγορία στα Μονά Ανδρών για ακόμα πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις, από το 2017 κάθε αγώνας μεταβάλλει δυναμικά το επίπεδο των παικτών, ενώ με αυτόν τον τρόπο θα ορίζεται διαχρονικά πιο αντικειμενικά το επίπεδο παιχνιδιού των φίλων του αθλήματος.

toyrnoa-open-tenisΗ προκήρυξη του 9ου OPEN Επιπέδων (24/3 – 9/4/17)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
AA1) Απλοί Ανδρών Division 1 – ITN < 5,50 και Φιναλίστ 8ου Open Επιπέδων DIV. 2 AA2) Απλοί Ανδρών Division 2 – ITN 5,50 - 6,99 και Φιναλίστ 8ου Open Επιπέδων DIV. 3 AA3) Απλοί Ανδρών Division 3 – ITN 7,00 – 8,50 AA4) Απλοί Ανδρών Division 4 – ITN 8,50 + AΓ1) Απλοί Γυναικών Division 1 – ITN < 6,00 και Φιναλίστ 8ου Open Επιπέδων DIV. 2 ΑΓ2) Απλοί Γυναικών Division 2 – ΙΤΝ 6,00 – 7,50 φιναλίστ 8ου Open Επιπέδων DIV. 3 ΑΓ3) Απλοί Γυναικών Division 3 – ΙΤΝ 7,50 + ΔΑ1) Διπλά Ανδρών Division 1 ΔΑ2) Διπλά Ανδρών Division 2 ΔΑ3) Διπλά Ανδρών Division 3 ΔΓ1) Διπλά Γυναικών Division 1 ΔΓ2) Διπλά Γυναικών Division 2 ΔΓ3) Διπλά Γυναικών Division 3 ΔΜ) Διπλά Μικτά ● Επιδιαιτητής: Χρήστος Χριστόπουλος, 6948137431 Βοηθός Επιδιαιτητή: Κατερίνα Σταμούλη Δηλώσεις συμμετοχής: ΕΩΣ 21/3 21:00, 27210-20553, info@kalamatatennis.gr Παράβολο Συμμετοχής: Μονά 15€, Διπλά 10€ ΟΡΟΙ και ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι του αθλήματος άνω των 14 ετών (2003 και νωρίτερα γεννημένοι). Η κατανομή στις κατηγορίες επιπέδων γίνεται αυστηρά και μόνο με τους παρακάτω τρόπους:
1) Αποτελέσματα αγώνων τελευταίων ετών.
2) Αξιολόγηση από προπονητή.
Όλοι οι αγώνες εκτός από τους τελικούς στα μονά ανδρών και την Division 3 Γυναικών διεξάγονται στα δύο νικηφόρα σετ των 6 game (με tiebreak στο 6-6) και Champions Tiebreak 10 πόντων για τρίτο σετ. Οι τελικοί στα μονά ανδρών όλων των κατηγοριών παίζουν κανονικό τρίτο σετ αν χρειαστεί. Η κατηγορία Division 3 Γυναικών παίζει ένα νικηφόρο σετ στα 6 game (με tiebreak στο 6-6). Στα διπλά, ισχύει το No-Ad (receivers choice).
Οι αγώνες διεξάγονται με σύστημα ομίλων (Round Robin) στην προκριματική φάση και σύστημα νοκ άουτ στην τελική φάση.
Στα μονά και διπλά, σε περίπτωση που δεν δηλωθούν 6 συμμετοχές σε κάποια κατηγορία, δεν διεξάγεται η συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στην αμέσως ανώτερη κατηγορία αν το επιθυμούν.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν μέχρι την λήξη των συμμετοχών τις ημέρες και ώρες που δεν μπορούν να αγωνιστούν, τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα αγώνων.
Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους υγεία και το δικαίωμα που απορρέει από αυτήν να συμμετέχουν σε αγώνες αντισφαίρισης.
Οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας στο χρονολογικά προηγούμενο τουρνουά επιπέδων, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στην παραπάνω κατηγορία στο επόμενο τουρνουά επιπέδων που συμμετέχουν, ανεξάρτητα από το ITN τους. Προς το παρόν, για το 9ο Open Επιπέδων Ο.Α. Καλαμάτας συγκεκριμένα ισχύει σαν προηγούμενο τουρνουά το 8ο Open Επιπέδων Ο.Α. Καλαμάτας. Μελλοντικά δύναται να συμπεριλαμβάνονται και τουρνουά σε άλλες πόλεις στην βάση δεδομένων.
Από το 2017, στη σειρά τουρνουά «Open Επιπέδων» ή «Divisions Open», μεταβάλλεται το επίπεδο του κάθε συμμετέχοντα, σε κάθε αγώνα, ανάλογα την νίκη/ήττα και το επίπεδο του αντιπάλου. Με αυτό τον τρόπο, το επίπεδο του κάθε συμμετέχοντα θα είναι διαχρονικά αντικειμενικό και θα αντικατοπτρίζει σε βάθος χρόνου το πραγματικό αγωνιστικό του επίπεδο και την συμμετοχή του στην αντίστοιχη κατηγορία.

157 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply