ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ «LING SUNG» ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σημαντική στην επιτυχία των αγώνων του Κυπέλλου Ν. Ελλάδος η αρωγή και υποστήριξη όλων!

0

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΞΗ και όνειρα για το μέλλον προσέφερε η επιτυχία διοργάνωση των αγώνων του Κυπέλλου Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών Νοτίου Ελλάδος 2017 το περασμένο Σάββατο στην Καλαμάτα.
Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών απ’ όλη τη Νότια Ελλάδα, το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο του Καράτε και η υπόσχεση για πολλά περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα αλλά και δράσεις ανάδειξης και προώθησης του αθλήματος στο μέλλον, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα επιτυχίας των αγώνων της πόλης μας. Τους αγώνες διοργάνωσαν στην πόλη μας η ΕΛ.ΟΚ. σε συνεργασία τους Αθλητικούς Συλλόγου Καράτε Παμμεσηνιακό και «Ling Sung» Καλαμάτας με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Με ανακοίνωσή του ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «Ling Sung» Καλαμάτας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των αγώνων και παράλληλα συγχαρεί τους αθλητές για την προσπάθειά τους:
«Στις 11 Μαρτίου του 2017 πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το 33ο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος. Σε αυτό έλαβαν μέρος δεκάδες σύλλογοι και περισσότεροι από 500 αθλητές οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό παρουσιάζοντας τις εξαιρετικές αθλητικές και αγωνιστικές τους ικανότητες στο Καράτε. Στην επιτυχία των αγώνων αυτών αρωγός στάθηκε η ΕΛΟΚ, η οποία μας τίμησε με την παρουσία του προέδρου κυρίου Χρήστου Μπουλούμπαση, με την παρουσία του επίτιμου προέδρου κυρίου Γερόλυμπου Γιώργου, της Γενικής Γραμματέως της Ομοσπονδίας κυρία Ποντιδά Εμμανουέλα, με τον γραμματέα της κύριο Μίλτο και με τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΚ κύριο Χονδροματίδη Παναγιώτη. Επίσης, ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η παρουσία και η οργανωτική συνδρομή της ΤΕ Νοτίου Ελλάδος, μέσω του πρόεδρου της κυρίου Νικολούδη Στράτου, ο οποίος μας στήριξε σε κάθε στάδιο και ανάγκη της διοργάνωσης, από την ανάληψή της, έως και το πέρας της. Σημαντική η πρόσφορα της επιτροπής διαιτησίας κυρίου Στυλιανόπουλου και κυρίου Σιγάλα όπως και των υπολοίπων διαιτητών ακόμα και στην επάνδρωση της γραμματείας. Καταλυτική ήταν και η συνδρομή του δήμου Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του οποίου τελέστηκαν οι αγώνες.
Όμως, ιδιαιτέρως σημαντική στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής, στάθηκε η συμμέτοχη των αθλητών των Συλλόγων της Νοτίου Ελλάδος που πήραν μέρος στο Κύπελλο που έλαβε χώρα στην πόλη μας, όπου μαζί με τους προπονητές τους κόπιασαν και κοπιάζουν να κρατήσουν υψηλό το επίπεδο του Καράτε στην Ελλάδα και το επιτυγχάνουν. Εξίσου σημαντική ήταν και η παρουσία των γονέων και των συνοδών των αθλητών που γέμισαν τις κερκίδες μας, αλλά και των 22 εθελοντών του συλλόγου μας, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς και χωρίς φειδώ τον χρόνο τους, την ψυχική και σωματική τους ενεργεία.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του συνδιοργανωτή Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ «ΠΑΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ», κύριο Αντώνη Γιουρτούμα για την άψογη συνεργασία, χάριν της οποίας η συνδιοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
το ΔΣ του Α.Σ. Καράτε “Ling Sung” Καλαμάτας»

131 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply